100 de SECTANŢI s-au baricadat ameninţând că se SINUCID de frica SFÂRŞITULUI LUMII

Asculta informatia

Peste 100 de membri ai unei secte religioase din Brazilia s-au baricadat într-o clădire, ameninţând că se sinucid în masă, de frica Apocalipsei, care ar fi urmat să vină vineri seara, scrie Daily Mail.

Trupele speciale braziliene au pătruns în respectiva clădire cu numai zece minute înainte ca membrii cultului respectiv să se fi otrăvit cu ajutorul unei “supe” toxice din caju.

Daily Mail scrie că poliţiştii au folosit gaze lacrimogene şi spray cu piper pentru a-i evacua pe cei 113 membri sectei religioase, iar unii martori spun chiar că s-au auzit şi focuri de armă. Cu toate acestea, nimeni nu a fost rănit.

Luis Pereira dos Santos, liderul sectei, autointitulat “profet”, a fost arestat, iar poliţiştii au confiscat un tub care conţinea concentratul pentru respectiva “supă” toxică.

Rudele celor baricadaţi, strânse în faţa clădirii, au declarat că dos Santos “le-a spălat creierul” celor dinăuntru, făcându-i să creadă că Apocalipsa vine pe 12 octombrie, la ora 16 (ora 22 în România). “Profetul” le-a spus “enoriaşilor” săi că, în urmă cu patru ani, a avut un vis în care un înger i-a spus data exactă a sfârşitului lumii.

“A fost o situaţie neobişnuită, când vine vorba de religie totul este posibil şi nimic nu poate fi prezis”, a declarat un reprezentant al autorităţilor care a participat la operaţiunea de evacuare.

Daily Mail scrie că, în urmă cu o lună, cei 113 adepţi au fost sfătuiţi de dos Santos să-şi dea demisia de la locurile lor de muncă şi să-şi retragă copiii de la şcoală. “Ce rost mai are să mergi la şcoală dacă tot vine sfârşitul lumii? Cuvântul lui Dumnezeu este mai important”, a declarat unul dintre membrii cultului, după ce a fost evacuat.

Dos Santos a acordat un interviu unui site din Brazilia, declarând că majoritatea “enoriaşilor” săi sunt cerşetori, prostituate, dealeri de droguri ori delincvenţi pe care Dumnezeu “i-a spus” să-i salveze. El a precizat că a fost părăsit de soţie, iar oamenii îl consideră “nebun”, însă el este convins că va veni sfârşitul lumii.

Despre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 4 =