Quantcast
20% dintre britanici cred că EVREII au creat CORONAVIRUSUL – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

20% dintre britanici cred că EVREII au creat CORONAVIRUSUL

Unul din cinci britanici consideră într-o oarecare măsură că evreii au creat Coronavirus (COVID-19) pentru a prăbuși economia mondială, pentru ca mai apoi să obțină câștig financiar din asta, arată un sondaj al Universității Oxford relateaza,alfaomega.tv

A fost sondat un eșantion reprezentativ de 2.500 de adulți englezi, în perioada 4 mai – 11 mai 2020.

Citeste si: California: Guvernatorul interzice creștinilor să cânte în biserici

Propoziția din sondaj era: „Evreii au creat virusul pentru a prăbuși economia, ca apoi să obțină câștig financiar din asta”, aproape 20 % au fost de acord cu aceasta, în timp ce aproximativ 80% nu au fost deloc de acord cu aceasta.

David Bitan a menționat că islamiștii, inclusiv cei europeni, descriu Statul Israel drept COVID-1948, anul înființării statului. Islamiștii pretind că Israel este cea mai periculoasă pandemie pentru omenire.

Potrivit unui studiu publicat de Agenția pentru Drepturi Fundamentale a Uniunii Europene, 41% dintre evreii cu vârste cuprinse între 16 și 34 de ani au plecat din Europa în ultimii cinci ani din cauza antisemitismului.

SURSA: europanews.ro

Despre Info Crestin News

Leave a Reply