Quantcast
23.000 de tineri au trimis un „strigăt sfânt” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

23.000 de tineri au trimis un „strigăt sfânt”

Cei 23.000 de participanţi la Conferinţa Tinerilor Catolici din SUA au trimis simultan sms-uri, e-mail-uri şi tweet-uri prin care au încercat să atragă atenţia la aşteptările pe care Iisus Christos le are de la generaţiile tinere.

tineri pe stadion

Conferinţa s-a desfăşurat în Indianapolis, în perioada 17-19 noiembrie, iar episcopul Christopher J. Coyne le-a cerut participanţilor – adolescenţi, tineri şi adulţi deopotrivă – să trimită mesaje cu textul „Chemat la slavă”, folosind noile tehnologii de comunicare. „Chemat la slavă” a fost subiectul conferinţei din acest an.

„Vreau ca voi toţi să vă porniţi telefoanele… pentru că vom scoate un strigăt sfânt. Nu cred că s-a mai făcut vreodată aşa ceva… cu o mulţime ca aceasta, şi poate că este prima dată când se întâmplă la o întâlnire catolică”, le-a spus Coyne miilor de tineri adunaţi pe stadion.

Episcopul le-a vorbit tinerilor despre ziua în care Christos va reveni şi îi va separa pe oameni aşa cum desparte păstorul oile de capre. Coyne a accentuat importanţa slujirii şi a carităţii creştine.

Tinerii au trimis mesaje rudelor, părinţilor, prietenilor, colegilor de şcoală noteaza revista semneletimpului.

Despre

Leave a Reply