Quantcast
38% dintre evrei caută să părăsească Europa – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

38% dintre evrei caută să părăsească Europa

Asculta informatia

Vicepreședintele Comisiei Europene, Margaritis Schinas, care este responsabil de lupta UE împotriva antisemitismului, a declarat la conferința anuală a Asociației Evreiești Europene de săptămâna trecută că 38% dintre evreii europeni caută să părăsească continentul pentru că se simt nesiguri.

Israelul este prima opțiune în rândul evreilor, care doresc un loc sigur și prosper. Sistemul medical israelian este mult superior în ce privește calitatea serviciilor față de multe țări europene. Reținerea pe care încă o mai au evreii de a se reîntoarce în țara lor strămoșească constă în faptul că în Europa au anumite realizări, afaceri, o anumită situație și nu în ultimul rând reținerea că în Israel nu este încă o pace consolidată.

Antisemitismul nu numai că este în creștere în toată Europa, ci lasă din ce în ce mai mult instituțiile evreiești într-o insecuritate tot mai mare. Au fost menționate 19 guverne ale UE care nu au planuri naționale de acțiune pentru a combate antisemitismul.

Cei prezenți au înaintat o moțiune care cer ca liderii Uniunii Europene să adopte o legislație care interzice persoanelor declarate în mod deschis antisemite să candideze la funcții pentru instituțiile europene.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply