Quantcast
4 tineri români au fost arestați noaptea trecută pentru tranzacție de Biblii în Indonezia – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

4 tineri români au fost arestați noaptea trecută pentru tranzacție de Biblii în Indonezia

Noaptea trecută, în Indonezia au fost arestați patru tineri, Titel Maghiar cu vârsta de 38 de ani, Ionuț Maghiar, de 33 de ani,  Sergiu Berci, de 35 de ani și Denis Daniel Ross, de 36 de ani. Au fost depistați și arestați în timp ce făceau o tranzacție de Biblii în Indonezia, insula Maluku, în Ambon.  Aceștia lucrează împreună ca misionari la The Christian and Missionary Aliance, cu  sediul în statul Colorado USA.

Titel Maghiar și Ionuț Maghiar aveau planificat să se căsătorească în luna octombrie 2012.  Nunta lui Titel Maghiar este programată pentru 6 octombrie, iar nunta lui Ionuț Maghiar este programată pentru 13 octombrie. Titel și Ionuț s-au născut în Suceava, mama lor fiind din Voitinel, dar locuiau în Cluj. Împreună cu ei au mai fost arestați încă doi tineri care erau din Alba-Iulia, dar locuiau tot în Cluj, numele lor fiind Sergiu Berci și Denis Daniel Ross.

Titel Maghiar a mai fost închis în Indonezia patru luni în anul 2009 tot pentru tranzacții de Biblii.

Ei fac de mulți ani tranzacții de Biblii, ultima tranzacție fiind făcută în luna august, în Jakarta, și au reușit! Însă în noaptea dintre 07 septembrie și 08 septembrie 2012 au făcut o tranzacție de Biblii în Indonezia, insula Maluku, în Ambon și au fost depistați și sunt arestați!

Informația vine din sursă sigură, fiind informați de verișorul lui Titel și Ionuț, pe nume Ionatan Zlibut, care este și el misionar, și cunoaște situația de a fi arestat în Asia sau Africa. Acesta provine din Suceava, iar în prezent locuiește în Colorado USA de la vârsta de 13 ani. El mărturisește că n-a dormit toată noaptea și face apel credincioșilor de pretutindeni SĂ SE ROAGE PENTRU ELIBERAREA LOR!

Titel MaghiarIonut Maghiar

Titel Maghiar                      Ionut Maghiar

Sergiu BerciDenis Daniel Ross

Sergiu Berci                              Denis Daniel Ross

Sursa:orizonturieterne.ro

Despre

Leave a Reply