Quantcast
48 de MORTI dupa un post pentru al întâlni pe Isus – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

48 de MORTI dupa un post pentru al întâlni pe Isus

Predicatorul kenyan Paul Mackenzie Nthenge le-a spus adepților săi că îl pot „întâlni pe Iisus” înfometându-se, dar acesta a negat acuzațiile din închisoare și se află acum în greva foamei.

Patruzeci și opt de cadavre au fost dezgropate în Kenya. Se crede că sunt victime ale unui cult creștin și că aparțin oamenilor care au fost încurajați să moară de foame. Cadavrele au fost găsite în pădurea Shakahola din afara Malindi, Kenya, într-o descoperire plină de groază.

Inițial, poliția a cercetat pădurea după ce a aflat că oamenii „mureau de foame sub pretextul întâlnirii cu Iisus, după ce un predicator le spălase creierul”. Liderul presupusului cult cu sediul în Kilifi, Paul Mackenzie Nthenge, a fost arestat după exhumarea cadavrelor.

Predicatorul le-ar fi spus adepților că îl pot „întâlni pe Iisus” dacă se înfometează, ceea ce a dus la porecla de „„cultul foametei” al grupului. Charles Kamau, ofițerul de investigații criminale din sub-comitatul Malindi, a raportat: „S-au înfometat după ce au fost radicalizați de un anumit membru al unei biserici
care le-a spus că munca lor în această lume s-a terminat… și că așteaptă să moară și să își vadă creatorul”.

Printre cei găsiți morți se numără și copii, iar o sursă anonimă a poliției anticipează că vor fi mai mulți.

„Nici n-am apucat să săpăm prea mult, ceea ce dă o indicație clară că este posibil să avem mai multe cadavre până la sfârșitul acestui exercițiu”, a adăugat sursa anonimă a poliției.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply