A apărut Biblia „adaptată” pentru gay – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externe

A apărut Biblia „adaptată” pentru gay

Asculta informatia

Un pastor al Bisericii Episcopale din Statele Unite ale Americii a anunţat că a reuşit adaptarea şi publicarea unei Biblii pe care să o folosească homosexualii. Acesta a eliminat pasajele în care homosexualitatea este incriminată.

a_aparut_biblia_pentru_gay (Foto: lifesitenews.com)Translatorii au declarat că şi-au dorit ca această Biblie, care are pe copertă o cruce în culorile curcubeului, simbolul diversităţii sexuale folosit de comunitatea homosexuală, să împiedice interpretările homofobe.

Biblia este numită Queen James (Regina Iacob) şi este adaptarea Bibliei King James. Titlul a fost schimbat din cauza unei ipoteze potrivit căreia regele Iacob I al Angliei, monarhul care a comandat cea mai populară traducere a Bibliei, era bisexual.


Zvonul despre această Biblie a început să circule încă din 2010, atunci când site-ulDead Serious News anunţase publicarea unei asemenea Biblii. Nimeni nu credea însă că cineva va îndrăzni să opereze modificări în Biblie cu acest scop. Însă anunţul făcut de site-ul gay Pink News a înlăturat orice îndoială citeaza revista semneletimpului.ro

Tags

Articole similare

un comentariu

  1. Oare domnul editor o fi citit Apocalips 22,18-19 inainte de a face modificarile? Dar daca cineva ar avea ideea sa scoata o Biblie pentru betivi ce ar trebui sa faca? Sa scoata din ea toate textele care incrimineaza bautura, nu? Si asa, fiecare poate sa-si faca biblia lui…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close