Quantcast
A murit bebelușul înecat în cristelniță, la un botez din Suceava. Micuțul fusese dus din biserică direct la Terapie Intensivă – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

A murit bebelușul înecat în cristelniță, la un botez din Suceava. Micuțul fusese dus din biserică direct la Terapie Intensivă

A murit bebelușul de șase săptămâni care a intrat în stop respirator, la scurt timp după ce a fost scufundat de preot în cristelniţă, într-o biserică din Suceava.

  • Se pare că preotul de la biserica din cartierul Zamca l-a scufundat pe micuț în cristelniță, deși după ultimele protocoale în vigoare nou-născuții trebuie doar udați pe cap
  • Atenție, informații ce pot avea impact emoțional

Update 10:30: Bebelușul a murit duminică noaptea, în jurul orei 1, astfel că încadrarea juridică inițială de vătămare corporală din culpă s-a schimbat, cercetările fiind desfășurate, în prezent, pentru ucidere din culpă, a declarat Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Suceava, pentru Mediafax.

Știre inițială: Bunica bebelușului a fost cea care a dat alarma, după ce a observat că micuțul nu avea pielea rozalie, așa cum ar fi trebuit, și nici nu respira bine. S-a întâmplat la doar câteva minute după scufundarea tradițională în cristelniță, în timpul botezului.

Medicul SMURD care a intervenit la caz, doctor Ionuț Bârsan, a declarat în exclusivitate pentru Observator că echipajul de urgență a ajuns la biserică în maxim trei minute de la apelul făcut la 112 și a început ventilația pe loc.

“În general, bebelușii fac stop respirator și abia apoi stop cardiac. După ventilație a început încet încet să respire, l-am intubat. Foarte multă apă am aspirat pe sonda de intubație, lichid aerat, rozaliu”, a declarat medicul Ionuț Bârsan.

Copilul a fost dus la spital și internat pe secția de Terapie Intensivă, în stare gravă, imediat după botez.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply