A recunoscut aventura cu o femeie din biserica, apoi s-a sinucis. Povestea tragica a pastorului Seth Oiler

Asculta informatia

Un pastor s-a sinucis in propria casa, dupa ce a recunoscut ca a fost implicat intr-o relatie adultera.

Seth Oiler, in varsta de 42 de ani, a fost pastor al bisericii First United Methodist din Newark, Ohio.
Dupa ce a marturisit aventura pe care a avut-o cu o femeie din biserica, Oiler a solicitat comitetului sa-l suspende din functia de pastor al bisericii pentru a urma o consiliere psihologica impreuna cu sotia lui.

Seth Oiler

Membrii bisericii au inteles situatia si au fost de acord cu solicitarile pastorului. I-au oferit sprijinul lor pentru a-l ajuta sa treaca peste situatia creata, i s-a permis sa locuiasca in continuare in casa parohiala si chiar au fost de acord sa i se plateasca salariul pe toata durata reabilitarii lui.

De aceea, toti au fost surprinsi de vestea sinuciderii sale. „Avem inima franta si suntem foarte uimiti”, a declarat Lisa Streight, director de comunicare pentru Conferinta de Vest Ohio.

„Foarte multi oameni sunt tristi pentru ceea ce s-a intamplat, mai ales sotia si copiii sai. El a servit biserica timp de mai multi ani si avea multi colegi si prieteni. E foarte trist ce s-a intamplat”, au declarat parintii lui, Jim si Maggie Oiler.

Ei au spus ca sunt foarte mandri de fiul lor si a multumit celor care l-au sprijinit de-a lungul vietii sale.
„Seth a iubit viata foarte mult. Avea un zambet frumos si un caracter bland ca al tatalui sau. Suntem atat de mandri de fiul nostru. Seth, odihneste-te in pace”, a spus mama lui.

Sursa: afirmativ.com

Despre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *