Activist care afirmă că statuile lui Isus Hristos sunt o „formă brută de suveranitate albă”, ar trebui date jos

Asculta informatia

Activistul pentru justiție socială Shaun King a dezlănțuit luni o mulțime de comentarii pe rețelele de socializare, susținând că statuile lui Isus Hristos sunt „o formă de supremație albă” și ar trebui doborâte.

King este co-fondatorul Real Justice PAC și sprijină mișcarea Black Lives Matter, împărtășind opiniile sale despre injustiție prin intermediul social media.

Observațiile sale apar ca urmare a morții lui George Floyd pe 25 mai și a apariției protestelor și activismului declanșat pe tema nedreptatății rasiale și a egalității.

În toată țara, protestatarii au vandalizat și au doborât statui care reprezintă istoria SUA, de la generalii confederați la președintele George Washington.

Acum, Fiul lui Dumnezeu este atacat și el.

Într-o serie de tweet-uri, King a declarat că “statuile albului european pe care ei pretind că este Isus ar trebui să fie doborâte. Ele sunt o formă de supremație albă. Întotdeauna au fost.”

El a continuat: „Toate picturile și vitralii ale lui Isus alb, ale mamei sale europene și ale prietenilor lor albi ar trebui să le calce pe urme. Sunt o formă brută de supremație albă. Create ca instrumente de opresiune. Propagandă rasistă. Toate ar trebui să cadă.”

Activistul a susținut că „Isus alb este o minciună” și „este un instrument de supremație albă creat și avansat pentru a ajuta oamenii albi să folosească credința ca instrument de opresiune”.

Vezi mai mult pe: Europa News

Despre Info Crestin News

Leave a Reply