Quantcast
Activiștii LGBT atacă spitalele de campanie montate de creștini – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Activiștii LGBT atacă spitalele de campanie montate de creștini

În condițiile în care New York a devenit centrul pandemiei cu noul coronavirus în Statele Unite, orașul a intrat în izolare totală, iar oamenii din prima linie se pregătesc de o penurie de paturi și echipamente relateaza,evz.ro

Samaritan’s Purse, o organizație umanitară creștină care, printre altele, trimite profesioniști medicali și materiale în zonele de război și cele afectate de dezastre din întreaga lume, a montat un spital de campanie cu 68 de paturi în Central Park pentru a trata pacienții cu coronavirus.

Citeste si: CORONAVIRUS: Bill Gates si dorinta lui de a vaccina intrega lume

Într-un articol Life Site, preluat de tribuna.us, se arată că implicarea celor de la Samaritan’s Purse a fost primită cu căldură de unii, mai ales că organizația a reușit să monteze un spital care să preia din povara spitalelor din Manhattan.

„Solidaritatea este esențială și, în fața pandemiei, diferențele au fost puse deoparte pentru a salva vieți și pentru a ajuta personalul medical epuizat. Spitalul Mt. Sinai a declarat că aceste paturi suplimentare sunt extrem de necesare”.

Citeste si: Israel permite familiilor să-şi ia rămas bun de la pacienţii aflaţi pe moarte de COVID-19

„Imediat după ce s-a răspândit vestea că Samaritan’s Purse a montat un spital de campanie, activiștii LGBT și jurnaliștii progresiști au început să condamne organizația umanitară pentru că este fondată pe exact principiile biblice care o motivează să salveze vieți”, arată Life Site.

 

Despre Info Crestin News

Leave a Reply