Quantcast
Adevărata PANDEMIE și cea mai MARE: Avortul a fost cauza globală a morții în 2020, cu 42,7 milioane uciși, față de 1,8 milioane CU coronavirus – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Adevărata PANDEMIE și cea mai MARE: Avortul a fost cauza globală a morții în 2020, cu 42,7 milioane uciși, față de 1,8 milioane CU coronavirus

Avortul a fost din nou prima cauză de decese la nivel global în 2020, cu un record de 42,7 milioane de copii nenăscuți uciși în pântecele mamei, potrivit datelor furnizate de Worldometer.

Până în 31 decembrie 2020, s-au înregistrat 42,7 milioane de avorturi efectuate în cursul anului, a dezvăluit Worldometer, în timp ce 8,2 milioane de persoane au murit de cancer, 5 milioane de fumători și 1,7 milioane de HIV / SIDA.

Prin comparație, decesele provocate de coronavirus la nivel mondial în 2020 au totalizat 1,8 milioane, potrivit Universității Johns Hopkins, deși și această este foarte umflată, știut fiind faptul că multe decese au fost puse în mod fals pe seama Covid-19.

Worldometer –  votat  unul dintre cele mai bune site-uri web de referință gratuite de către American Library Association (ALA) – menține un bilanț în cursul anului al statisticilor majore mondiale, incluzând populația, nașterile, decesele, automobilele produse, cărțile publicate și emisiile de CO2.

De asemenea, înregistrează numărul total de avorturi efectuate la nivel mondial, pe baza celor mai recente statistici privind avorturile publicate de Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

World-o-meter 31 decembrie 2020

La nivel global, au existat mai multe decese cauzate de avort în 2020 decât toate decesele cauzate de cancer, malarie, HIV / SIDA, fumat, alcool și accidente de circulație la un loc, potrivit statisticilor Worldometer.

Numărul șocant de decese cauzate de avort i-a determinat pe anumiți observatori să numească avortul „cauza justiției sociale a timpului nostru”, întrucât amploarea problemei eclipsează complet alte probleme ale drepturilor omului.

Anul 2020 a adus și avortul legalizat în Argentina, unul dintre ultimele bastioane din lume care a recunoscut și protejat dreptul la viață al copiilor nenăscuți.

În mesajul lor anual de Crăciun, episcopii argentinieni au denunțat guvernul lui Alberto Fernández pentru „obsesia febrilă” de a extinde drepturile de avort în mijlocul unei pandemii.

În loc să răspundă nevoilor reale ale poporului din Argentina, guvernul a adoptat o „urgență de neînțeles” cu legalizarea avortului în Argentina, au declarat episcopii „de parcă ar avea ceva de-a face cu suferințele, temerile și îngrijorările celor mai mulți argentinieni.”

„În acest Crăciun ne aflăm într-un moment istoric care solicită o reconstrucție dificilă a ocupării forței de muncă, a educației, a instituțiilor și a legăturilor fraterne”, au afirmat episcopii și, în loc să abordeze aceste nevoi urgente, guvernul a ales să promoveze agenda avortului.

Lobby-ul avortului a vizat, de asemenea, Polonia după ce o hotărâre a Înaltei Curți a interzis avorturile eugenice efectuate copiilor cu sindrom Down și alte dizabilități.

Mișcarea pentru greva femeilor pro-avort a organizat demonstrații în marile orașe, cu un grup care s-a adunat în centrul Varșoviei și apoi a mers spre casa lui Jaroslaw Kaczynski, șeful Partidului Lege și justiție (PiS) din Polonia.

La începutul lunii octombrie, Tribunalul Constituțional al Poloniei a respins o dispoziție care permite medicilor să avorteze fetușii pe baza unor defecte congenital

În decizia sa, instanța a susținut că avortul unui copil din cauza unor defecte congenitale probabile constituia eugenie, un efort de a scăpa societatea de cei slabi și indezirabili, practicat notoriu de naziști împotriva evreilor și persoanelor cu dizabilități și susținut de fondatoarea Planned Parenthood, Margaret Sanger, împotriva negri și minorități din Statele Unite.

Împreună cu capitala Varșoviei, au avut loc demonstrații pro-avort în Poznan, Varșovia, Wroclaw, Cracovia și alte orașe, iar protestatarii au invadat bisericile în timp ce avea loc slujba, „confruntându-se preoții cu obscenități” și pictând biserici cu lozinci și numărul de telefon al furnizorilor de servicii de avort, a raportat Associated Press (AP).

Cel de-al 48-lea marș anual pentru viață din Statele Unite va avea loc la Washington DC, pe 29 ianuarie 2021 cu tema „Împreună puternici, viața se unește!”

Scopul declarat Scopul marșului este de a pune capăt avortului prin „unirea, educarea și mobilizarea oamenilor pro-viață în piața publică.“

Marșul anual comemorează infama decizie a Curții Supreme din 22 ianuarie 1973 în  Hotărârea Roe v. Wade  care, împreună cu Planned Parenthood v. Casey din 1992 , a invalidat 50 de legi de stat și a făcut avortul legal și disponibil la cerere în toate Statele Unite.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply