ADEVĂRAȚII RASIȘTI

Asculta informatia

Cei mai răi rasisti din lume sunt presa scrisă și TV americană, NPR și administrațiile universitare. Rasismul lor se adresează în întregime oamenilor albi.

Deși Ron Unz are dreptate că Universitatea Harvard discriminează asiaticii și limitează înscrierea lor, asa cum Harvard a limitat o dată înscrierea evreilor, albii sunt acuzați de mass-media albă și de liderii politici albi ai ambelor partide de reprimarea rasială a popoarelor negre.

Citeste si: Fiii și fiicele Iluminismului devin anarhiști

Inclusiv vicepreședintele lui Trump a luat partea jefuitorilor negri împotriva albilor jefuiți, la fel ca liderul majorității republicane în Senatul SUA.

Distrugerea extraordinară a întreprinderilor albe și asiatice, în multe cazuri eliminarea activității de o viață a unei familii, jafurile întreprinderilor naționale ai căror șefi stupizi susțin jefuitorii, bătăile nemiloase ale bandelor date albilor și asiaticilor care au încercat să se apere personal și proprietățile lor, violenței politicienilor din ambele partide și a întregii mass-media, inclusiv a multor site-uri web alternative, arată o țară în curs de colaps.

Acesta este motivul pentru care nu este prezentată în mass-media naționale. Unele mass-media locale arată o indicație a distrugerii violente din comunitatea lor, dar aceasta nu este acumulată și prezentată publicului național. În consecință, americanii consideră că jafurile și distrugerile sunt doar o întâmplare locală.

Citeste si: Lumea de azi si NOUA “NORMALITATE”- Un teatru ieftin!

Tocmai am verificat CNN și BBC și nu există nimic despre distrugerea economică extraordinară și furturile masive. În schimb, aflu de la CNN că Nascar, o instituție sudică, a interzis steagurile confederației. Sunt oameni de Sud atât de prosti că vor participa în continuare la cursele Nascar? Da, sunt.

Citeste mai departe pe:https://invictuswebmedia.com/2020/06/14/adevaratii-rasisti/

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − = 24