Quantcast
ADEVĂRATUL SCOP ASCUNS AL PANDEMIEI: Marcarea IZOTOPICĂ a oamenilor – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

ADEVĂRATUL SCOP ASCUNS AL PANDEMIEI: Marcarea IZOTOPICĂ a oamenilor

În ultimele 3 luni cu toții am auzit de multiplele scopuri ale Pandemiei de Covid19, regizate,prin care se urmărește:

– distrugerea economiei mondiale și dependența de sistemul corporatist de furnizare a orice: hrană, energie, internet și multe alte consumabile.
– renunțarea la folosirea combustibililor fosili!
– forțarea impunerii Legii Vaccinării Obligatorii în toate statele;
– trecerea de la „bani lichizi” la moneda digitală (cripto-monedă), prin sistemul de blockchain!
– vaccinarea tuturor oamenilor cu nanocipul, despre care deja se știe că va fi prezent în vaccinul antidot “contra” Covid 19!
Însă până la vaccinul propriu-zis, sistemul mondial antihristic, pretextând “grija pentru sănătatea oamenilor”, își propune să le ia temperatura craniană tuturor oamenilor prin anumite dispozitive termice care vor fi montate în autobuze, firme, instituții publice, șamd!
Costul unui astfel de scanner este de 12.000 de euro, adică aproximativ 60.000 de lei (600 de milioane de lei vechi). Întrebarea care se ridică este:

“De ce să fie nevoie de o asemenea infrastructură, intruzivă, și mai ales foarte scumpă?”.

Citiți în articolul de mai jos scopul montării și folosirii acestor dispozitive.

https://www.mediafax.ro/social/pregateste-te-sa-te-intampine-termoscanerele-la-usa-scolilor-si-a-gradinitelor-sistemul-este-deja-in-testare-1910818

Fiind un dispozitiv atât de scump și ultra-sofisticat, cu tehnologie de ultimă generație, inteligență artificială, inclusiv kitul de Recunoaștere Facială, acces la bazele de date naționale și internaționale, evident că va exista posibilitatea să identifice în orice moment dizidenții sistemului, și pe baza unei temperaturi eronate, să dea semnalul către Poliție pentru a-i „sălta” pe cei care nu se comformează!

Citește și : APOCALIPSA BATE LA USA: Chinezii au facut primul transplant de cap din lume

Cine să apere drepturile oamenilor în timpul “suspendării” democrației!? 

Nu vedeți că toată lumea e distrusă de acest sistem inchizitorial care, pretextând că previne răspândirea unui virus (a cărui existență NU a fost dovedită) – ne distruge economia și libertățile de orice fel!? 

Așa că, trebuie să ne mobilizăm și să cerem cu toții, la unison, să se renunțe la avcest program, și la propaganda oficială privind existența și periculozitățea unui virus (în fapt) banal și benign. Trebuie să cerem să ni se respecte drepturile de ființe umane normale, drepturi pe care le avem dăruite de Sursa Divină cea Adevărată.

Întreaga pandemie e o regie sinistră si complet fabricată; gândiți-vă că un om poate avea o temperatură ridicată din varii motive, nu că ar fi bolnav de Covid 19:

– poate fi răcit;- poate avea o gripă banală, obișnuită; – poate fi supraponderal și suprasolicitat de vreun efort;
– poate avea orice altă afecțiune;
Regula pe care vor să o impună este că cine e găsit cu o anumită temperatură minimă, să poată fi „săltat” de Poliție, căci sistemul scannerelor, dotat cu Inteligență Artificială, va alerta cea mai apropiată circă de poliție pentru a-l carantina pe respectivul om!

În ce pușcărie digitalizată, inumană, ne băgăm, doar pentru că așa vrea Tătaru, Arafat, Bill Gates, OMS și Rockefeller.

Nelu Tătaru:”Vom stabili procedura de dotare a tuturor instituțiilor publice cu termoscannere. Sistemul va fi implementat inclusiv la mijloacele de transport în comun. De asemenea, într-un anumit interval de timp pe care îl vom stabili, toți angajații economici vor fi obligați să ia zilnic temperatura angajaților sau să își achiziționeze termoscannere.

Citeste si:COVID-19: Cum a fost aruncată Omenirea peste noapte în cea mai cruntă Dictatură

Termoscannerele vor fi dotate cu camere video pentru ca persoana să fie identificată iar în cel mai scurt timp un echipaj de poliție o va prelua în siguranță și o va preda celui mai apropiat spital unde cu demnitate i se va stabili riscul epidemiologic.”

NICI ACUM NU VĂ DAȚI SEAMA CĂ FACEȚI PARTE DINTR-UN EXPERIMENT GLOBAL??

Știți de la ce temperatură corporală vei fi considerat oficial suspect de Covid 19 ?

R: de la temperatura de 38,4 gr.C.!Aloooo, teroriștilor, fasciștilor medicali, cum puteți impune o tiranie generalizată, folosindu-vă de un pretext atât de nesustenabil!?
Normal că o faceți pentru că voi nu știți de Dumnezeu, de țară, de omenie, de patriotism, de iubirea aproapelui, ci funcționați după chipul și asemănarea lojelor masonice din care faceți parte, loji care vă impun cu mână forte toate aceste abuzuri.

Să răspundă cineva de ce spitalele sunt închise pe tot pământul și au pază strictă, și de ce există interdicție în opinia publică cu privire la raportarea cazurilor de Covid19, altfel decât autorităților?

De ce s-a dat o lege prin ordonanță militară prin care se spune că doctorii sau personalul medical care nu raportează decât Centrelor județene, să fie sancționați drastic!? Cine sunt acești “pandemiști globali” care ne amenință medicii să nu cumva să vorbească liber despre Covid 19?

Să se spună de ce există cenzură la toate nivelurile, iar doctori precum Andrew Kaufman, Rashid Buttar, și alții care au altă opinie față de Pandemie, nu sunt lăsați să își spună punctul de vedere?
De ce nu se dezbate public faptul că încă din 2010, fundația Rockefeller a conceput acest plan al izolării mondiale?

Revenind la termo-scannere. – Temperatura obișnuită a unui om viu este de 37 de grade Celsius, iar la o abatere de doar un grad în plus suntem declarați suspecți de Covid 19???

Asta ne demonstrează despre ce e vorba și nu are deloc legătură cu sănătatea, ci are legătură cu CONTROLUL, pentru că scopul lor pe termen lung, după ce oamenii vor fi fost marcați izotopic, este acela de a-i identifica din vreme pe cei care nu sunt cipați. Prin montarea acestor termo-scannere – se construiește infrastructura pentru dictatura tiranică pe care vor să ne-o impună!

Iar dacă vei fi „săltat” pentru că ai apărut pe nu-știu ce scanner la hale, la magazine, sau în vreo piață și ai o temperatură de minim 38,4 grade Celsius, vei fi carantinat forțat și testat de Covid 19!

Dar ce să spunem despre acele teste, sau măști în prealabil infestate, și descoperite de jurnaliști din Olanda sau Marea Britanie ?
https://www.telegraph.co.uk/news/2020/03/30/uks-attempt-ramp-coronavirus-testing-hindered-key-components/
https://www.thedailybeast.com/coronavirus-test-kits-have-been-contaminated-with-coronavirus-says-report

Noi, oamenii simpli, dacă îi prindem pe cei din spatele Pandemiei că joacă murdar, ce le putem face, cum îi putem opri? Dacă cumva sunt demascați, tot noi – “cetățenii jurnaliști” – suntem cenzurați?
Oamenilor, nu vă mai supuneți sistemului antihristic, că altfel, niciodată nu se va mai reveni la normalitate!

După această fază pregătitoare urmează înșelătoria  prin injectare:

Aceste scannere, care vor fi puse la dispoziția tuturor autorităților, au rolul de a MARCA IZOTOPIC OAMENII

Asta înseamnă a-i ștanța pe frunte cu un cod de bare! Asta nu lasă urme, nu se vede, însă în momentul în care regimul antihristic global va decide, codurile de bare se vor activa, vor începe să radieze (vor emite fotoni) și vor fi vizibile tuturor!

Citiți articolele apărute deja de un an de zile pe subiectul ăsta (și care se află la sfârșitul prezentului text)!

Priviti video-ul despre marcarea izotopica explicat in cei mai simpli termeni cu putinta!

– Marcarea izotopică – pecetluirea cu raze laser a oamenilor.
Șeful Regional al Imigrației din Rusia a folosit această tehnică pe copila sa de doar 5 luni, după care a declarat că nu va mai fi nevoie de nicio poză pentru fetiță, căci va fi introdusă în sistem pentru totdeauna! Ce înseamnă „că nu mai e nevoie de nicio poză”?
Craniul uman se schimbă de la vârsta de 5 luni până la, să zicem, vârsta buletinului, adică 14 ani – așa că de ce „nu va mai fi nevoie de nicio altă identificare”?
Răspunsul: odată marcată fruntea omului, acea marcare va  dăinui în acel om pt totdeauna!

Acum priviti și invenția ocazionată de coronavirus, cu toate asemănările de rigoare: tehnica de aplicare, ascunderea adevăratului scop, implantarea fără contact fizic în mai puțin de o secundă, fără a rămâne urme vizibile, permanența marcării (pe viață) pe corp, și, mai ales, scopul urmărit. 
După ce este amprentat, cel în cauză rămâne integrat în societate, ca și când nimic nu i s-ar fi întâmplat. Nimic nu va părea că este o amenințare, totul va fi „ normal”, nimeni nu are ce reclama și de ce se plânge. În realitate, acea ființă umană a fost luată în evidență, poate fi localizată oricând de la mare distanță și, mai ales, i se va putea subordona vonța, el acționând nu după mintea lui (așa cum crede el) ci așa cum este manipulat de la distanță de către cineva. Această tehnologie nu este o ficțiune, EA EXISTĂ, după cum piuteți înțelege dacă accesați :

https://patents.google.com/patent/US5878155A/en

Iar, în final, vă invit să vedeți ce anume pățesc cei care se vor lăsa marcați!

https://www.youtube.com/watch?v=E0T_S2XOT4U

Concluzia e că NU trebuie să semnați niciun formular, nici măcar un acord de principiu, nu trebuie să vă dați acordul ca să vă fie luată temperatura cu aceste aparate ultra scumpe și sofisticate, impuse prin amenințări penale și contravenționale!

Pe lângă inchiziția cu vaccinurile cu cip, statul antihristic mai urmărește și altceva: marcarea izotopică a oamenilor, acțiune pe care vor să o facă pe ascuns, pretextându-se luarea temperaturii oamenilor!

Poate că nu credeți că marcarea izotopică se face pe ascuns; să vă dau un exemplu simplu de tot: 
-de ce la întronizarea papei Francisc, când s-a cântat în catedrala San Pietro “Iisus e fiul lui Lucifer (diavolul)”, nu s-a răsculat nimeni ca să spună: “asta e o blasfemie!”? Cum poți pretinde că mai ești “creștin” când nu protestezi la o asemenea blasfemie? De ce nu a protestat nimeni atunci? Pentru că toți cei prezenți la acea festivitate erau dintre cei marcați pe frunte sau pe mână și manipulați!Citeste continuarea aici

Despre Info Crestin News

Leave a Reply