Quantcast
Administrația Biden încurajează operațiile TRANSGENDER la minori – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Administrația Biden încurajează operațiile TRANSGENDER la minori

Conform unor rapoarte noi administrația Biden a promovat agenda transgender atunci când vine vorba de minori.

Potrivit New York Times, oficiali din cabinetul Biden au jucat un rol semnificativ în a convinge un grup medical internațional pro-transgender să elimine limitele de vârstă din ghidurile sale pentru operațiile de schimbare de sex. Administrația Biden ar fi fost îngrijorată de faptul că vârsta minimă ar declanșa reacții politice care ar putea alimenta legislația care se opune ideologiei trans.

Criticii agendei transgender spun că adolescenții sunt prea tineri pentru a lua aceste decizii ireversibile. Conform CBN News chiar și Asociația Profesională Mondială pentru Sănătatea Transgenderilor a recunoscut cu ușile închise că „adolescenții și copii nu pot înțelege consecințele pentru întreaga viață a procedurilor trans”

Între timp, Anglia și alte țări europene au limitat procedurile de tranziție asupra minorilor, după ce studiile au arătat „dovezi slabe” că acestea ar aduce efecte pozitive pe termen lung.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply