Quantcast
Adolescentă somaleză împuşcată mortal pentru că L-a ales pe Isus – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Adolescentă somaleză împuşcată mortal pentru că L-a ales pe Isus

Asculta informatia

O fată somaleză în vârstă de 17 ani ce s-a convertit de la Islam la creştinism a fost împuşcată mortal în data de 25 noiembrie, fapt pe care musulmanii îl numesc “uciderea onorabilă”. Nurta Mohamed Farah, care a plecat de-acasă din satul Bardher, regiunea Gedo, ca să locuiască cu rudele ei după ce părinţii ei au torturat-o pentru că a părăsit Islamul, a fost împuşcată în cap şi piept cu un pistol. Unele surse din loc spun că persoanele care au împuşcat-o sunt doi bărbaţi care au fost rudele fetei. Fata a fost împuşcată în districtul Abudwaq, la 200 Km distanţă de locul unde a căutat ea refugiu la rude.

Surse creştine spun că părinţii lui Nurta au bătut-o foarte sever pentru că aceasta a părăsit Islamul şi au ţinut-o legată cu lanţuri de un copac din curtea casei lor. Nurta a avut probleme din data de 10 mai, când familia ei a aflat de convertirea ei la creştinism.

Să ne rugăm Domnului să protejeze toţi creştinii din Somalia. (Romani 15:30-31). Să ne rugăm ca Evanghelia să fie propovăduită în continuare acestei naţiuni.

Sursa: www.persecution.net

Despre

Leave a Reply