Adventiştii promovează sportul în rândul copiilor – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externe

Adventiştii promovează sportul în rândul copiilor

Asculta informatia

Mii de credincioşi adventişti de ziua a şaptea din America de Nord au participat duminică la „Ziua mişcării” (Let’s move), un eveniment anual ce îşi propune să pună capăt epidemiei obezităţii infantile.

adventistii_lupta_impotriva_obezitatii_infantile (Foto: news.adventist.org)Evenimentul anual face parte din campania iniţiată de prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, iar adventiştii s-au alăturat unui număr impresionant de 50 de organizaţii şi comunităţi religioase din SUA, care susţin iniţiativa demarată în 2010.

Duminică, zeci de biserici adventiste şi şcoli au găzduit o serie de evenimente, de la expoziţii de sănătate şi testări gratuite la curse de alergare de cinci kilometri.

Biserica Adventistă a inclus campania „Let’s move” în programul pentru sănătatea familiei InStep for Life, ce promovează exerciţiul fizic şi o alimentaţie sănătoasă.

Katia Reinert, director al Departamentului de Sănătate la nivelul Bisericii Adventiste din SUA, a declarat pentru site-ul Adventist News că biserica promovează de mulţi ani un stil de viaţă sănătos. „Cultura noastră se confruntă cu o criză de sănătate, iar biserica are un mesaj de transmis pentru timpurile acestea”, a adăugat Rainert.

semneletimpului.ro

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close