Stiri externe

Afiș: „BISERICA” CATOLICĂ promovând… MÂNDRIA HOMOSEXUALĂ

Textul din imagine:

Acompaniază, ajută, înţelege
Doamna Noastră de Graţie şi St. Joseph din Hoboken, NJ
Al doilea eveniment anual Pride Mass pentru sprijinul fraţilor şi surorilor noastre din comunitatea LGBTQ
Duminică, 30 Iunie la ora 9.00
Toată lumea e binevenită!

Parohia din Newark promovează un eveniment al mândriei  ‘pride Mass’

Pentru cel de-al doilea an, Biserica, The Church of Our Lady of Grace & St. Joseph in Hoboken, New Jersey, promovează evenimentul „pride Mass” în sprijinul homosexualilor şi a altor perversiuni ce vin de la acelaşi viciu contra naturii.

Anul trecut, după ce preotul paroh Fr. Alexander Santora a anunţat iniţiativa, a primit o vizită surpriză de la superiorul său, cardinalul Joseph Tobin, Arhiepiscop de Newark,primul rănd de jos. Vizita a fost corect interpretată ca un semn de aprobare a lui Tobin pentru promovarea homosexualităţii de către Santora.

Apropo, potrivit unor surse bine informate, Tobin la fel ca şi arhiepiscopul de Chicago Blase Cupich, fuseseră propuşi în funcţii de către cardinalul McCarrick, un homosexual declarat, la vremea aceea, un prieten influent de-al Papei Francisc, dar astăzi căzut în dizgraţie.
Deci, nu e deloc surprinzător că Fr. Santora găseşte oportun să avanseze în carieră promovându-şi vicele ce imploră Cerul rugându-se pentru răzbunare.

Citește și:  Un studiu teribil despre sexualizarea copiilor din lumea de azi. Esența răului: sexul cu copii a devenit big bussines în America

Totul poate fi explicat cu uşurinţă în interiorul coruptei Biserici Conciliare: “O hazna de impuritate,” potrivit Doamnei Noastre de la Salette.

O notă paralelă: Tăcerea generală de la Biserica Conciliară despre faptul că iunie este luna dedicată „Inimii Sacre a Lui Iisus” este o dovadă colaterală că aproape s-a abandonat Credinţa Catolică.

SURSA

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 + = 87

Close