Quantcast
AFRICA DE EST ȘI PAKISTAN – INFECȚIA CU CORONAVIRUS LOVEȘTE REGIUNILE INVADATE DE LĂCUSTE – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

AFRICA DE EST ȘI PAKISTAN – INFECȚIA CU CORONAVIRUS LOVEȘTE REGIUNILE INVADATE DE LĂCUSTE

Înmulțirea cazurilor de coronavirus din Pakistan și Africa de Est accentuează starea de urgență în regiunile deja afectate de invazia lăcustelor, unde recoltele care asigurau traiul oamenilor au fost devastate relateaza Fondul Barnabas.

La momentul redactării jurnalului, în întreaga Africă au fost înregistrate 1.184 de cazuri de coronavirus, dintre care 61 în Africa de Est, o regiune deja afectată serios de invazia lăcustelor și de criza alimentară. Organizația Mondială a Sănătății a avertizat că e timpul ca Africa „să se trezească” și să se pregătească pentru ce e mai rău împotriva pandemiei coronavirusului.

Citeste si: CHINA smulge CRUCILE de pe biserici,persecuta CRESTINII si ascunde adevarul despre COVID-19

Mai multe țări est-africane au implementat măsuri de combatere a coronavirusului. Rwanda a oprit toate zborurile, a închis piețele și i-a îndemnat pe cetățeni să lucreze de acasă, pe cât posibil. Atât Rwanda, cât și Uganda și-au închis granițele. Zambia a închis Parlamentul și școlile, iar Kenya, țară majoritar creștină, a suspendat unele întâlniri bisericești.

În Pakistan a avut loc o creștere a cazurilor de îmbolnăviri cu coronavirus, ajungând la 875 de infectări și șase decese înregistrate până acum. Guvernul federal a trimis armata să ajute țara să facă față crizei, de vreme ce mai multe sectoare de activitate au fost închise parțial sau complet pentru 14 zile.

Provincia Sindh, una dintre cele mai sărace regiuni rurale din Pakistan, deja devastată de o invazie de lăcuste de deșert, a fost cea mai greu lovită de pandemie. Un medic din capitala provinciei Karachi a declarat că puține spitale sunt echipate pentru a trata coronavirusul și afluxul de pacienți cu Covid-19 a determinat multe spitale să își închidă ușile.

Citeste si: AVERTISMENTUL înfricoşător al lui Bill Gates referitor la pandemia globală: „este cel mai mare eveniment pe care îl vom experimenta”

ONU a avertizat că va urma o criză alimentară iminentă în Africa de Est și o stare de urgență în sud-vestul Pakistanului. Preocuparea crește pentru creștinii din regiunile afectate, dintre care mulți se confruntă deja cu marginalizare și persecuție pentru credința lor.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply