Quantcast
Agenda 2030 lovește-n oamenii obișnuiți – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Agenda 2030 lovește-n oamenii obișnuiți

Fermierii olandezi sunt disperați și blochează autostrăzi, șosele, intersecții. De ce? Guvernul obedient față de Ursula von der Leyen vrea să naționalizeze pășunile unde vacile poluează, vezi Doamne, atmosfera.

Nu vedetele cu avion particular distrug ozonul, ci biata Joiana din patria lui Van Gogh. Rezultatul? E deja criză de lapte în anumite magazine din Amsterdam…

Povestea nu se oprește aici. Olteanul din Dăbuleni care-și transportă lubenițele la București cu Dacia Logan va trebui să-și cumpere o mașină ECO. Mai are doar zece ani să-și schimbe viața. Azi, prețul oricărui autoturism electric e triplu. Noi, consumatorii de pepene roșu, vom plăti diferența.

Știu c-ar trebui să văd în politicile UE raiul pe pământ, dar cam de zece ani constat altceva. Aristocrația bugetară de la Bruxelles îmbracă „valorile europene” în corsetul curcubeului sexual, dar și atacă direct familia tradițională, libertatea de expresie și prosperitatea clasei de mijloc. De când se promovează energia verde, costul coșului zilnic a explodat, ca și dependența economiilor occidentale de panourile solare produse-n China.

Tare m-aș lipsi de cohorta de experți care, pe banii noștri, ne dau mereu lecții de superioritate morală, făcându-ne viața mai grea.

Prefer judecata unui tractorist olandez sau gândirea unui șofer de tir canadian, decât perorațiile unui bou care justifică schimbarea de sex pentru copiii de zece ani.

Mihail Neamțu 

Despre Info Crestin News

Leave a Reply