AJUTATI UN COPIL SA CREASCA – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Activitate caritativa

AJUTATI UN COPIL SA CREASCA

Asculta informatia

Ma numesc Angelica Petrutescu sint din judetul Timis localitatea Lugoj. Sint casatorita si am un copilas in virsta de 5 ani.
Doresc sa va spun pe scurt povestea mea si a familiei mele si cum sintem condamnati de  acest guvern a tarii noastre.
Eu am virsta de 44 de ani si sint foarte bolnava cu coloana ,am ciocuri pe coloana si am suferit doua semipareze dar din lipsa banilor nu  pot merge sa imi vad de sanatate si nici de muncit nu pot munci pt ca la cea mai mica miscare gresita sau efort am riscul de a ramine paralizata.Sotul meu are virsta de 57 de ani si a muncit la o firma de incaltaminte ,dar din pacate sectia unde a lucrat a fost desfintata si toti muncitorii au fost dati in somaj. Acum somajul este gata iar sotul meu datorita virstei nu a mai putut gasi de lucru. Peste tot usile sint inchise pt sotul meu  unii patroni chiar ai spun ca la virsta lui nu il mai angajeaza nimeni pt ca este in pragul pensionarii Daca e in prag de pensionare de ce nu il pensioneaza nimeni decit la 65 de ani ? Sintem peste tot plini de datorii avem banca si carduri de credit de achitat .apa si gunoi  in total datoriile pe care le avem se ridica la 10 000 de euro.

Ce se va intimpla cu noi daca nu achitam datoriile ? sintem dati in judecata pt datorii si acum in orice moment o sa ni se faca evacuarea din locuinta in care stam pt ca sintem restanti la chirie si nu avem bani sa o achitam .contractul de inchiriere  s-a expirat in luna februarie iar acum stam in locuinta  fara acte pt ca nu se prelungeste contractul.Doresc sa mentionez ca noi locuim in casa  unde proprietar este parohia romano-unita si s-a pus conditii ori achitam chiria ori ne face evacuarea,iar restanta la chirie este in jur de 3000 de  roni bani pe care imi este imposibil sa ai platesc pt ca nu am nici un fel de venit. Eu as dori sa intreb pe guvernantii nostrii daca noi cei trecuti de 40 de ani nu mai sintem buni de nimic oare de ce nu se da legea eutanasierii pt noi ca sa nu mai fim asa de chinuiti ?sintem condamnati sa murim in foame si saracie atit eu si sotul meu cit si copilu nostru care are doar 5 ani si nu are nici o vina pt tot ce se intimpla.As ruga toti oamenii cu suflet sa ma ajute financiar cu  orice suma sa pot cel putin sa platesc chiria sa nu fim aruncati in strada cu un copil mic Va rog din suflet ajutati-ne
pt ajutor prin mandat postal la adresa  EPISCOP. DR. IOAN BALAN NR 2 LOC. LUGOJ JUDET TIMIS COD POSTAL 305500
la nr de cont bancar in lei RO97INGB0000999902269353
Pt alte informatii  puteti suna la nr de tel 0764132384  si pe linga toate problemele care le am fiul meu de 6 ani are nevoie urgenta sa inceape tratament cu hormoni de crestere pt ca la 6 ani are doar 100 de cm inaltime va rog mult ca niste copii ai domnului nu tratati cu indiferenta acest caz orice suma pt mine conteaza atit cit puteti  sa oferiti in numele Domnului.
Va multumesc

Doresc sa va mai spun ca cel mic datorita tratamentului care il face cu hormoni de crestere are f mare nevoie de o alimentatie bogata in vitamine dar eu nu imi pot permite neavind bani nici de o paine.Datorita indiferentei  ultima noastra sansa este sa murim impreuna cu cel mic.Va rog mult toti oamenii cu suflet si copii ai domnului ajutati un copil sa creasca.

Va multumesc si Domnul sa va binecuvinteze.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close