Quantcast
Al doilea congres pentru Templul SATANIC – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Al doilea congres pentru Templul SATANIC

 

Templul Satanic a anunțat că al doilea său congres, care va avea loc în Boston, Massachusetts în această primăvară, are toate locurile deja rezervate și ocupate, potrivit unei postări pe site-ul său.

Marea întâlnire cunoscută sub numele de „SatanCon 2023” va avea loc în perioada 28-30 aprilie la Boston Marriott Copley Place. Este promovat ca „un eveniment de blasfemie și amintire în Boston” în cadrul căruia se va sărbători, de asemenea, aniversarea de 10 ani de existență a Templului Satanic din localitate. Conform datelor sale, Templul Stanic din Boston are 2.449 de mebri.

Grupul susține, de asemenea, că întâlnirea va fi „cea mai mare adunare satanică din istorie”. Lucien Greaves, cofondatorul și purtătorul de cuvânt al Templului Satanic, urmează să susțină discursul principal al conferinței împreună cu cofondatorul Malcolm Jarr,noteaza siteul AO News.

Conform CBN News, tema convenției este „Hexennacht in Boston” sau „Noaptea vrăjitoarelor”, o sărbătoare germană veche, care are loc anual pe 30 aprilie.

Mai multe grupuri creștine, printre care Mijlocitori pentru America, trag un semnal de alarmă că astfel de întâlniri nu sunt nicidecum inofensive, dimpotrivă „aceste ritualuri, practici, incantații și credințe sunt poarta de acces care permite duhurilor satanice să intre în viața oamenilor.”

Despre Info Crestin News

Leave a Reply