Quantcast
Alina Gorghiu vrea introducerea “dreptului la avort” în Constituția României într-o țară eminamente ortodoxa printr-un discurs tipic NEO-MARXIST! – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Alina Gorghiu vrea introducerea “dreptului la avort” în Constituția României într-o țară eminamente ortodoxa printr-un discurs tipic NEO-MARXIST!

La o zi după ce a devenit președinte interimar al Senatului, Alina Gorghiu vine cu prima idee revoluționară: dreptul la avort să fie introdus în Constituție, pentru a nu se petrece și la noi ”accidente”, precum în SUA.

Într-un text publicat pe site-ul Digi24, fostul lider PNL Alina Gorghiu, actual vicepreședinte al Senatului, a propus introducerea „dreptului la avort” în Constituția României, pentru a nu se ajunge la situații similare precum în cazul deciziei Curții Supreme din SUA.

„Decizia Curții Supreme a SUA de a revoca celebra Hotărâre Roe vs. Wade (1973) din SUA a divizat toate democrațiile lumii. Cea mai puternică reacție a venit din Franța, unde se cere includerea dreptului la avort nu doar în Constituția franceză, ci și în Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply