“Am fost in Rai, langa ingeri”Povestea incredibila a unui medic

Asculta informatia

O doctorita povesteste clipele cumplite prin care a trecut, in urma unui accident de caiac. Groaza traita in acele moment a fost insa urmata de o revelatie incredibila, pe care acum a decis s-o impartaseasca tuturor.


Mary Neal, chirurg ortoped si mama a 4 copii, era pasionata de cursele de caiac. Intr-o zi insa, cand se afla cu pe raul Fuy din Chile, a cazut cu barca intr-o cascada si a ramas blocata sub apa timp de 15 minute.

Ce a urmat acelor momente, in care incerca disperata sa iasa la suprafata, pare incredibil. Este insa cat se poate de real, sustine ea, in cartea “To Heaven and Back”, in care descrie intregul incident.

Intelegand ca nu poate scapa cu viata, ea s-a rugat la Dumnezeu, desi pana atunci nu fusese foarte credincioasa.

Imediat, a fost coplesita de senzatia ca totul avea sa fie bine, s-a simtit linistita si impacata cu soarta ei, oricare avea sa fie aceasta.

A urmat o scurta “trecere in revista” a unor momente importante din viata ei. In tot acest timp, Mary era constienta si oarecum rationala, gandindu-se ca nu avea cum sa mai fie in viata, dupa ce statuse atata timp sub apa.

“Mi-am dat seama ca nu este vorba de un vis sau de o halucinatie, era ceva ce nu putea fi creat de imaginatia mea sau de creierul care incepea sa moara”, sustine doctorita.

A simtit cum sufletul ei paraseste trupul si niste fiinte spirituale au dus-o in Rai, unde a discutat cu ingerii.

Desi ar fi vrut sa ramana acolo, s-a gandit la familia ei si ingerii i-au cerut sa se intoarca printre oameni, ca sa-si spuna povestea.

Apoi a vazut salvatorii cum incercau s-o resusciteze, iar un prieten de-al ei se uita spre cer, unde se afla ea si parca ar fi rugat-o sa-si revina.

Dupa salvarea ei miraculoasa, Mary a stat mult timp in spital, avand picioarele rupte si fiind nevoita sa indure multe operatii chinuitoare.

Nimic nu i-a zdruncinat insa credinta, nici macar moartea unuia dintre copii, intr-un tragic acciden, scrieDaily Mail.

“Stiind ca totul era parte din planul minunat al lui Dumnezeu, mi-a fost mai usor sa trec peste asta, dar nu inseamna ca durerea pierderii lui a disparut”, marturiseste Mary.

Ea spune ca acum nu se mai teme de moarte, este mai toleranta cu oamenii si priveste totul cu mintea deschisa.

Clipul de mai jos prezinta pe scurt povestea ei, fiind o reclama realizata in vederea promovarii cartii.

Despre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *