Ambasada Marii Britanii constrânge o angajată să participe la parada SODOMISTILOR – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri interne

Ambasada Marii Britanii constrânge o angajată să participe la parada SODOMISTILOR

Asculta informatia

Scriitorul Mihail Neamțu a povestit, în cadrul unei emisiuni, mărturia pe care i-a făcut-o o femeie angajată la Ambasada Marii Britanii din București. Conform acestuia, femeia a fost presată timp de opt ani să meargă la parada gay, până ce într-un final a cedat.

Femeii i s-a spus că este „obligație de serviciu”.

„Am cunoscut acum vreo 7-8 ani o persoană care lucra într-o ambasadă: ambasada Marii Britanii. Era o persoană care credea în Dumnezeu, provenea dintr-o familie protestantă. Această persoană a fost supusă 8 ani de zile unei presiuni de a mărșălui la manifestările gay pride din București.

I s-a spus o dată, a zis că-i plecată din oraș. A doua oară, a zis că are o obligație de familie. A treia oară și-a luat concediu. Și tot așa. După ani de zile, mi-a zis: „Mihai, n-am mai putut să zic, trebuia să merg, era un ordin de serviciu”. Ca român, ca angajat al ambasadei Marii Britanii, i s-a cerut să meargă la această paradă.

Interesant, nu i s-a cerut să meargă la un pelerinaj prezentă, nu i s-a cerut să citească Biblia sau să meargă la biserică.

Și am întrebat-o: „ce-ai făcut?”. Am primit mereu în jos, mi-a zis. În țara ta, la 30 de ani de la căderea comunismului, ai privit în jos, pentru că n-ai putut să spui nu. Pentru mine, a fost o umilință a poporului român.

Câți oameni din corporații nu au această presiune, ca să nu-și piardă jobul?”, a întrebat Neamțu în emisiunea „Dan Barna în Evul Media”, difuzată pe 15 iunie pe YouTube.

Ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell (foto, cu pălărie), a participat la o paradă a homosexualității, arătându-se „încântat” că există așa ceva și-n România.

De-asemenea, reacția președintei Comisiei Europene la noua lege de protecție a minorilor împotriva promovării homosexualității a fost una de „îngrijorare”. Ursula von der Leyen a anunțat că UE va ancheta noul act normativ.

Parlamentul European a confirmat existența unui „glosar intern” cu scopul asigurării unui „limbaj nediscriminatoriu și incluziv”, în care se precizează evitarea cuvintelor de „mamă” și „tată”

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 1 = 4

Close