Ameninţarea islamică asupra Europei – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Informatii utile

Ameninţarea islamică asupra Europei

Asculta informatia

Vă propunem să discutăm despre una dintre cele mai controversate şi dure realităţi ale lumii în care trăim, ţinută de obicei în subteran din mai vechiul reflex al ascunderii gunoiului (sau a tuturor gunoaielor disponibile) sub un preş cât mai bine întins, gros, frumos colorat şi, pe cât se poate, proaspăt spălat cu detergent parfumat.

Asta nu înseamnă însă că realitatea nu există şi că ceea ce se numeşte „rezistenţa creştină pe web” nu este un fenomen în plină expansiune, purtător de mesaje din ce în ce mai dure, chemări la luptă sub forma unei cruciade împotriva Islamului, dar şi purtătoare de nenumărate mesaje sau chiar conferinţe despre cum Islamul poartă un război civilizaţional pentru controlul planetei, trecând prin anihilarea Europei şi a Statelor Unite.

„Europa se transformă din ce în ce mai mult într-o provincie a Islamului, o colonie a Islamului aşa cum prezicea deja eseista şi jurnalista Oriana Fallaci. Doctorul în istorie Bat Ye’Or a dat deja un nume acestei colonii, «EURABIA». Mark Steyn, în cartea sa «America Alone: The End of the World as We Know It»  afirmă că o parte importantă a lumii occidentale «nu va supravieţui secolului XXI şi că o mare parte, în care sunt incluse multe, dacă nu chiar toate ţările europene, urmează să dispară în timpul generaţiei noastre”. Trei factori – credinţa, demografia şi patrimoniul cultural – indică faptul că Europa se islamizează. Credinţa musulmanilor, cu temperamentul lor jihadist şi supremaţia sa islamică, se deosebeşte fundamental de cea a creştinilor europeni non-practicanţi. Acest contrast îi face pe mulţi dintre musulmani să considere că Europa este un continent pregătit pentru conversia la Islam şi dominare. De aici, revendicări suprematiste extravagante cum este această declaraţie a lui Omar Bakri Mohamed care spunea, la Londra, că  «doresc ca Marea Britanie să devină un Stat Islamic. Vreau să văd culorile Islamului fluturând la Downing Street nr 10 (reşedinţa Primului Ministru britanic, n.n.). Sau această predicţie aparţinând unui imam stabilit în Belgia: Foarte curând, noi suntem cei care vom prelua puterea în această ţară. Cei care ne critică azi, o vor regreta profund. Ar trebui să ne servească. Pregătiţi-vă, căci timpul nostru se apropie»” – scria Daniel Pipes (director Forumul Orientului Mijlociu şi profesor invitat la Univ.Pepperdine) anunţând că:

„pe termen lung, cea mai importantă evoluţie la nivelul continentului european va fi cea care priveşte relaţiile sale cu minoritatea musulmană în continuă creştere. Există trei căi posibile: integrare armonioasă, expulzarea musulmanilor sau cucerirea puterii de către islamişti. Care dintre aceste scenarii este cel mai credibil?”.

Iată, în video, cum este tratată ameninţarea islamică asupra Europei din punct de vedere demografic:

Pe un alt site web al rezistenţei găsim detaliată necesitatea unei noii cruciade occidentale împotriva barbarilor musulmani, platformă de acţiune care reuneşte absolut toate mesajele de forţă ale extremei-drepte dar şi a ceea ce este hate speech, mai ales o „etică occidentală a luptei cruciate care să nu ţină seama de reglementările moralei depăşite a dreptului internaţional”. Sub titulatura de  „Noua Cruciadă”, iată propunerile concrete de acţiune:

„Ne confruntăm cu aceeaşi problemă de 1400 de ani încoace. Occidentul creştin este în război cu lumea islamică. Toţi cei care cunosc istoria conflictului ştiu că, atunci cînd a venit vremea eliberării Ţării Sfinte, pentru recucerirea Spaniei sau de a învinge Imperiul otoman, singura soluţie viabilă a fost mereu PLECAREA ÎN CRUCIADĂ….Iată un plan în zece puncte care enumeră lucrurile care trebuie făcute pentru a salva Occidentul şi Creştinătatea de tsunamiul islamo-marxist:

1. Marginalizarea organizaţiilor ca ONU, NATO, UE, AIEA (Agenţia Internaţională pentru Energie Atomică)…ignorarea unor ONG-uri marxiste ca Human Right Watch şi Amnesty International.

2. Negarea dreptului ca vreo ţară islamică să posede arma nucleară. Asta înseamnă dezarmarea Pakistanului şi bombardarea ţărilor care dezvoltă programe nucleare (Iran, Libia, Maroc, Algeria, Tunisia, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite)…

3. Susţinerea creştinilor prigoniţi în lumea musulmană. – Să se ceară la modul imperativ să fie respectaţi  creştinii aflaţi în ţări unde nu beneficiază de dreptul de autodeterminare (Egipt, Eritreea, Irak, Indonezia). În cazul în care vom fi obligaţi să acţionăm – şi că atacul va fi inutil – atunci fiţi pregătiţi să acceptaţi în ţările voastre minorităţile creştine refugiate din ţările respective. În plus, trebuie ajutaţi creştinii din ţările unde mai sunt încă la putere sau unde mai au încă puterea de a rezista: Kosovo, Armenia, Liban, Etiopia, sudul Sudanului, Nigeria, Coasta de Fildeş, Timorul Oriental).

4. Atacarea statelor islamiste vinovate de genocid sau/şi exportatoare de terorism, printre care Siria şi Sudan.

5. Sprijinirea drepturilor femeilor şi libertăţii politice (democraţia) în lumea musulmană.

6. Asigurarea securităţii Israelului. Atacarea organizaţiilor Fatah, Hamas şi Hezbollah. Anexarea Bandei Gaza. Reglarea definitivă a problemei pe care o reprezintă “palestinienii”…

7. Dezvoltarea unei strategii pentru lupta ideologică împotriva islamismului. Aici creştinismul devine fundamental. Trebuie să punem în evidenţă credinţa noastră şi valorilor noastre comune iudeo-creştine precum şi cultura şi moştenirea greco-latină. La nivelul tuturor naţiunilor creştine, credincioşii creştini trebuie să formeze o MORAL MAJORITY  pe tipul celei din SUA. Scopul este de a ui ponderea politică a tuturor creştinilor conservatori adunând laolaltă Protesanţii, Catolicii şi Ortodocşii sub semnul aceleiaşi cauze : căştigarea acestor “CULTURE WARS”. Să propovăduim pan-creştinismul şi Sionismul Creştin.

8. Să încetăm imediat finanţarea regimurilor islamiste prin abandonarea cumpărării de petrol şi declanşarea unei mari reforme energetice…folosind din ce în ce mai mult energiile noi, nucleară securitară şi hidrogenul.

9. Să încetăm imediat finanţarea de moschee, madrassas sau a organismelor ce fac lobby islamic. Să expulzăm imediat pe toţi musulmanii ostili, musulmanii “rezidenţi non-permanenţi”, a celor cu ”dublă naţionalitate” şi a musulmanilor stabiliţi clandestin. Să încetăm să facem concesii musulmanilor deja prezenţi pe teritoriul nostru şi să nu mai cedăm şantajului lor. Să permitem cetăţenilor non-musulmani să-şi exercite pe deplin dreptul la liberă exprimare.

10. Să punem capăt declinului demografic al Occidentului. Să restrângem imediat imigraţia extra-occidentală. Interzicerea avorturilor. Lupa contra obezităţii, tabagismului şi toxicomaniei”.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close