Anarhiștii anti-viață vandalizează bisericile.

Asculta informatia

Anarhiștii din America au descins din nou pe bulevardele și cartierele americane vandalizând biserici, incendiind clădiri și atacând centrele de consiliere a femeilor însărcinate. Adică simbolurile vieții, ale civilizației, ale viitorului. Au protestat și în fața locuințelor judecătorilor de la Curtea Supremă care au decis, în prealabil, abrogarea dreptului la avort în Constituția federală.

Persoana iresponsabilă care a scurs decizia preliminară este un laș. Comportamente de genul acesta și cele din paragraful anterior sunt tipice pentru stânga politică, anarhiștii sexuali, “progresiști”. Acești oameni nu cred în democrație, nici în statul de drept. Nici în ordinea publică. Cred în haos social, haos politic și când se ivește oportunitatea, vor ieși în stradă să creeze haos.

Democrații tac. Presa de stânga din America tace. Răm

ân obsedați de evenimentele din 6 ianuarie 2021, dar tac acum când anarhiștii atacă simbolurile democrației și stabilității politice.
Ce scriu nu este un lucru trivial.

Vă ofer un articol și poze care dovedesc comportamentul irațional și lipsit de bun simț al celor care nu cred în viață, în civilizație, în viitor, în democrație, în ordinea publică: https://www.christianpost.com/…/churches-pro-life…

A fi conservator înseamnă tocmai opusul acestui comportament: o încredere neclintită în democrație, statul de drept, și în rezolvarea disputelor între cetățeni în mod pașnic, ordonat, prin dezbateri publice ori prin argumente raționale în sălile de tribunal.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply