Quantcast
Angajatii Centrului de refugiati din Austria primesc amenintari cu moartea din partea solicitantilor de azil – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Angajatii Centrului de refugiati din Austria primesc amenintari cu moartea din partea solicitantilor de azil

Potrivit informatiilor din partea Ministerului de Interne al Austriei, angajatii centrului se confrunta cu amenintari de moarte din partea solicitantilor de azil furiosi, cu cel putin 15 incidente grave care au avut loc in ultimul an.

Informatiile au venit ca raspuns la o intrebare adresata ministrului populist de Interne Herbert Kickl, de la David Stögmüller de la Partidul Verde, transmite Kronen Zeitung.

Multi dintre solicitantii de azil au facut amenintari specifice personalului pentru a fi transferati intr-o alta unitate, potrivit raportului. Un caz in oras, Maria Enzersdorf a vazut cum un solicitant de azil ameninta un angajat cu o bara de fier pentru ca dorea sa fie mutat intr-o alta locatie.

Alte incidente au existat din motive destul de diferite pentru amenintari cu moartea, inclusiv in Salzburg, unde un imigrant a amenintat ca va ucide un angajat din cauza hranei, si in Bergheim, unde doi migranti au devenit atat de furiosi din cauza ca nu au avut acces la internet, incat au amenintat sa omoare unul dintre lucratorii care-i ingrijesc.

Anul trecut, in Italia, un caz similar a avut loc atunci cand un solicitant de azil senegalez de 26 de ani a atacat fizic un lucrator de azil in casa, deoarece nu a ascultat solicitarile sale repetate sa-i instaleze internet wireless in locuinta.

crime

Unele dintre cazurile din casele de azil din Austria au suferit, de asemenea, atacuri fizice, mai multi angajati sustinand ca migrantii au incercat sa-i intimideze impingandu-i in piept, si la chiar si pe agentii de paza. Cel putin un lucrator a fost ranit ca rezultat al unui conflict cu un imigrant.

Desi nici unul dintre atacurile enumerate aici nu au provocat vatamari grave sau care le-ar putea pune viata in pericol, multi lucratori din diferite tari europene au fost ucisi de imigranti ca rezultat al crizei imigrantilor in 2015.

DU-524TWsAATaaJ

In 2016, solicitantul de azil din Somalia, Youssaf Nuur, a ucis-o pe asistenta sociala care lucra in centrul de refugiati, Alexandra Mezher, a injunghiat-o de moarte pe tanara de 22 de ani. Un caz similar a avut loc in Germania in anul urmator cand un migrant nigerian l-a injunghiat pe Soopika P. din municipiul Ahaus.  SURSA

Si mai sunt multe cazuri de invadatori asasini arabi si africani.

Angajatii Centrului de refugiati din Austria primesc amenintari cu moartea din partea solicitantilor de azil

 

Despre Info Crestin News

Leave a Reply