Quantcast
ANGLIA: Poliția nu a rezolvat problema criminalității, dar vopsește mașinile în „curcubeu“, pentru a sprijini SODOMISTII – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

ANGLIA: Poliția nu a rezolvat problema criminalității, dar vopsește mașinile în „curcubeu“, pentru a sprijini SODOMISTII

Poliția britanică înlocuiește mașinile de patrulare cu „hate crime cars” (mașinile împotriva urii), pentru a încuraja oamenii să raporteze incidente precum comentariile negative de pe rețelele sociale. Directorul adjunct al poliției, Julie Cooke, spune că mașinile de poliție vopsite în culorile curcubeului fac acum parte din flota de vehicule și vor fi conduse zilnic de ofițeri.

Criticii spun că poliția ar trebui să se concentreze pe probleme „reale”, cum ar fi crimele și violurile.

Julie Cooke, șeful Consiliului Național al Șefilor Poliției (NPCC) pe probleme LGBT, afirmă că „mașinile patrulează cu scopul de a arăta comunității că vrem să fiți reprezentați… Suntem acolo pentru a da încredere comunității LGBT+, dar și altor grupuri subreprezentate”.

„Costul este minim”, dar impactul este „uriaș”, menționează ea.

Potrivit acesteia, numărul infracțiunilor de ură rasială s-a dublat în ultimii ani, acuzațiile de ură contra transgenderilor înregistrând cea mai mare creștere.

Reacție din partea ofițerilor de poliție

Harry Miller, fost ofițer de poliție și fondator al asociației Fair Cop, a avut o reacție pe tema vopsirii mașinilor de Poliție în culorile curcubeului:

„Nu vedem polițiștii circulând cu mașini speciale împotriva crimelor cu cuțitul, chiar dacă numărul înjunghierilor din Londra este îngrozitor.

„Problema este că, atunci când vedeți politia cu o mașină curcubeu, știți că sunt agenți care se ocupă de unele probleme foarte controversate. Nu mai vedeți o mașină de poliție sau un ofițer de poliție care este acolo pentru a sprijini pe toată lumea, cu toate convingerile politice, fără teamă sau fără să facă o favoare.

Au vopsit mașinile după înclinațiile lor politice. Pun curcubee pe mașini când avem cifre care arată că doar șapte la sută din infracțiunile violente se încheie cu urmărire penală. Au trecut de la criminalitatea polițienească la gândurile și cuvintele poliției, pentru că este mai ușor.”, a mai spus acesta, potrivit SmartRadio.

 

Despre Info Crestin News

Leave a Reply