Quantcast
Antihristul anunţă că apocalipsa vine pe 30 iunie – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Antihristul anunţă că apocalipsa vine pe 30 iunie

Asculta informatia

O sectă care se consideră creştină din Miami proclamă sfârşitul lumii, printr-o campanie menită să-i convingă pe adepţii sectei să îşi tatueze numărul 666 pentru a nu fi distruşi.

antihristul_anunta_apocalipsa_pe_30_iunie (Foto: hispanicprwire.com)Secta numită „Growing in Grace International” susţine că pe 30 iunie va avea loc o transformare, care le va da super-puteri membrilor sectei (precum abilitatea de a zbura şi de a trece prin pereţi) şi care îi va distruge pe ceilalţi locuitori ai pământului. Totuşi, aceasta nu va însemna distrugerea pământului, după cum afirmă Axel Cooley, fiica unui episcop al grupării. „Lumea nu va fi distrusă. Ce va fi distrus este sistemul. Toate guvernele şi toate valutele vor cădea. Conducerea va fi preluată de noul guvern al 666”, a declarat ea pentru site-ul National Post.

Conducătorul sectei este Jose Luis de Jesus Miranda, care se declară antichrist şi care le cere adepţilor săi să-şi tatueze 666, ca simbol al consacrării trupurilor lor. Motivul pentru care Miranda se consideră antihristul este faptul că el nu se mai consideră urmaş al lui Iisus din Nazaret. El consideră că este greşit ca „învăţăturile evreieşti” ale lui Iisus să fie urmate, cele de luat în seamă fiind cele ale apostolului Pavel, cu care Jesus Miranda spune că se află în contact direct, informează cotidianul Daily Mail.

Secta a fost înfiinţată de Jose de Luis de Jesus, născut în Ponce, Puerto Rico, în anul 1946. Secta a fost înfiinţată în 1986, iar mulţi spun că grupul este mai mult decât un cult, din cauza influenţei sale foarte mari. „Growing in Grace” are adepţi în 35 de ţări diferite, 287 de posturi de radio şi o reţea de televiziune non-stop în limba spaniolă.

De Jesus a înfiinţat această sectă după ce a renunţat la viaţa imorală pe care o ducea ca tâlhar şi de atunci insistă ca adepţii săi să-i spună „tată”. Şi despre banii sectei au apărut întrebări după ce o parte din fonduri a fost transferată într-o bancă din Columbia pe numele conducătorului său.

Comentatorii afirmă că alegerea sa este ciudată, întrucât escatologia biblică asociază numărul 666 şi denumirea de antichrist cu Satana. Dar CNN afirmă că Jesus Miranda i-a convins pe adepţii săi că antihtistul nu este diavolul, ci o supra-fiinţă care Îl înlocuieşte pe Iisus pe pământ.

Growing in Grace International nu este prima grupare care alege o dată concretă a sfârşitului lumii. Predicţia legată de data de 30 iunie este asemănătoare celei pe care a făcut-o predicatorul american Harold Camping, care declarase că apocalipsa va avea loc pe 21 mai 2011 noteaza revista semneletimpului.

Despre

Leave a Reply