Quantcast
Antonia, declaraţie ŞOC: “Sunt mormonă” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Antonia, declaraţie ŞOC: “Sunt mormonă”

Asculta informatia

Antonia a fost invitată în studiul Kiss FM, unde a povestit despre recitalul pe care îl va susţine în Mexic în deschiderea concertului Innei, a cântat live piesa “Jameia”, dar a făcut şi o mărturisire uimitoare, susţinând că este de religie mormonă.

Antonia, în studiul Kiss FM, unde a făcut o declaraţie şocantă: "Sunt mormonă"

“Mă pregătesc să plec în Mexic cu Inna. Este prima oară când merg în Mexic, așa că abia aștept. Eu cânt în deschiderea concertului ei”, a declarat Antonia.

Cântăreaţa a povestit şi despre relaţiile sale cu America şi România: “Acum, în septembrie, se fac patru ani de când sunt în România. E țara mea, normal că-mi place”, a declarat ea.

“Când am avut cinci ani, m-am mutat în Utah și apoi, la 12 ani m-am mutat în Las Vegas, până la 18 ani”, a spus Antonia. Cântăreața a mărturisit că este de religie mormonă, atunci când Mihai Găinușă a făcut observația că în Utah sunt mulți mormoni. “Nu fă mișto, că sunt”, a spus Antonia. “Păi știu că sunt”, a răspuns Mihai Găinușă. “Nu. Eu (sunt – n. red.). O să avem o discuție foarte lungă despre religia asta. Nu este chiar cum credeți voi”, a fost răspunsul Antoniei.

Artista a mărturisit că a ajutat-o foarte mult asocierea cu Vunk. “Am mai mulți fani”, a spus Antonia.

Despre

Leave a Reply