Quantcast
“Anul acesta îl vom vedea pe Mesia” – alt RABIN cu alta declaratie surprinzatoare – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

“Anul acesta îl vom vedea pe Mesia” – alt RABIN cu alta declaratie surprinzatoare

Rabinul Aryeh Weingarten și-a dedicat întreaga viață pentru a-i ajuta pe ceilalți, conducând o organizație caritabilă unică . Ca tânăr, a dorit pe Mesia atât de mult, încât a compus o rugăciune să-l aducă pe Mesia . Au fost tipărite milioane de exemplare ale rugăciunii și pot fi găsite în cărțile de rugăciune din întreaga lume potrivit siteului,ortodoxinfo.ro

Rabinul Weingarten studia Zoharul, când a dat o declarație surprinzătoare.

„Zoharul afirmă că la fiecare 60 de ani de la începutul seriei finale de 1000 de ani este un moment deosebit de favorabil pentru sosirea lui Mesia, ceea ce este denumit עת רצון (et ratzon; timpul voinței)”, a spus Rabin Weingarten pentru Breaking Israel News . „Deși acest lucru poate părea convolut, este foarte simplu. Conform surselor evreiești, Mesia trebuie să vină până la anul 6.000. Anul curent este 5780, deci suntem în prezent în ultimul mileniu. Potrivit Zoharului, la fiecare 60 de ani din anul 5.700 are potențialul ca Mesia să vină dacă acțiunile lui Israel îl merită. ”

Citeste si: “SUNT SIGUR CĂ MESIA VA SOSI PÂNĂ LA PAȘTI” – Declaratia halucinanta a MINISTRUL SĂNĂTĂȚII DIN ISRAEL

„Conform acestui calcul, suntem în prezent în anul care marchează cel de-al 13-lea ciclu de 60 de ani”, a explicat Rabin Weingarten. „Anul, 5780 împărțit la 60 este la egal 13”.

Rabinul a remarcat semnificația numărului treisprezece în gematria (numerologia ebraică).

„Treisprezece este egal cu אהבה (ahava; iubire) și este de asemenea egal cu אחד (echad; one)”, a spus Rabin Weingarten, citând un verset care a menționat că singularitatea lui Dumnezeu este cel mai semnificativ aspect al sfârșitului zilelor.

Rabinul Berger, rabinul Mormântului Regelui David de pe Muntele Sionului, a lăudat explicația rabinului Weingarten despre Zohar.

„Niciodată în istoria modernă nu a existat un semn universal al lui Mesia, cum este ceea ce experimentăm în prezent cu coronavirusul”, a spus Rabin Berger. „Au fost semne puternice, dar limitate. Chiar și atacul de la 9-11 a fost doar în Statele Unite. Au avut loc pandemii globale și războaie globale. Dar faptul că actuala pandemie a apărut atât de brusc în anul acesta, încât Zohar spune că poate fi geula (răscumpărarea), este un fapt uluitor. ”

„Și virusul coroanei vine să-l stabilească pe Hashem (Dumnezeu: literalmente,„ numele ”) ca rege”, a spus Rabin Berger.

Rabinul Berger a menționat că Biblia oferă un singur remediu puternic care poate salva oamenii de la moarte.

În urmă cu șase luni, era de neconceput ca întreaga economie mondială să ajungă în impas, ca oamenii din întreaga lume să fie izolați în casele lor. Tocmai cum spune începutul versetului, bogăția nu a ajutat China. Iar leacul este caritate. ”

Rabinul a menționat că, pe măsură ce intrăm în vacanța de Paște, ni se reamintește că caritatea este ceea ce i-a scos pe evrei din Egipt.

„Evreii erau sclavi”, a spus Berger. „Au fost cei mai săraci oameni din Egipt. Dar fiecare s-a plimbat dând caritate altor evrei și chiar ne-evreilor din Egipt care nu erau la fel de săraci ca ei. Când Dumnezeu a văzut acest lucru, când a văzut că adevărata lor natură trebuia să le dea altora, nu a putut să țină înapoi. I-a scos imediat din Egipt. Știa că trebuie să fie liberi pentru a da mai multă caritatea. ”

Rabinul Berger a subliniat că evreii învață în fiecare an despre Exod, ca amintire că odată, erau sclavi în Egipt și nu aveau nimic.

„Cineva care nu are nimic se roagă pentru bunurile lumești”, a spus Berger. „Dar când un sclav care nu are nimic se roagă să poată să facă milostenie, Dumnezeu nu poate să nu răspundă la rugăciunile sale.”

Rabinul Weingarten a menționat acest precedent biblic ca fiind stabilirea perioadei anterioare Paștelui drept favorabilă pentru caritate.

Citeste si: Bill Gates dă cărțile pe față. Ce se află în spatele COVID-19? „Există un scop…”

„Familiile sunt în contact cu mine, spunând că, literalmente, nu au nimic de mâncat de Paște”, a spus Rabin Weingarten. „Nenorocirea lor este o oportunitate pentru alții de a câștiga meritul final pe care trebuie să-l aducem pentru răscumpărarea finală”.

În urmă cu aproximativ 15 ani, Rabin Weingarten a fondat Karmey Chesed, o organizație care ajută familiile sărace din Israel cu donații caritabile, mâncare și, într-un program inovator, le oferă aparate second-hand donate.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply