Quantcast
Apel la rugăciune pentru misionarul Titel Maghiar! – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Apel la rugăciune pentru misionarul Titel Maghiar!

 Titel Maghiar, misionarul roman care  acum cativa ani a fost inchis pentru ca a impartit Biblii. Titel este in coma in urma unei explozii din partea unei grupari musulmane in timpul unei evanghelizari pe care el si colegii lui o sustineau pe o insula in Indonezia..In ultimul an a mai fost batut si amenintat de cateva ori dar de data asta i-au atacat din plin. Iata ce mi-a relatat medicul roman Lucian Popescu care a scapat cu viata, la intrebarea – ce s-a intamplat?

 tm

Am fost atacati de musulmani. A fost o seara de evanghelizare si cu 15 min inainte de terminare au intrat pe noi. Avem peste 34 raniti, 9 morti , restul sunt mai usor, altii doar speriati, Titel e in coma, a mai fost un misionat in coma dar acum 2 ore a murit, deja este 6 dimineata, toata noaptea am stat langa el dar momentan doar aparatele mai arata ca traieste. 

Update Titel Maghiar

 Am reuşit să ţin legătura cu un medic neurochirurg care este împreună cu Titel în Indonezia şi în urmă cu câtva timp, a ieşit din comă, dar este sub sedative. A reuşit să răspundă la stimuli dar încă nu se pot pronunţa clar fiind nevoie de un tomograf şi alte teste. Continuaţi să vă rugaţi.

Medicul român care este împreună cu el mi-a scris acest update, mulţumind tutoror celor care v-aţi rugat. Continuaţi să vă rugaţi.

“Cristian, am veşti bune. rezultatul a fost contrar gândirii mele. Nu se văd urmări în interior, în partea stângă din spate se vede craniul că e lovit dar slavă Domnului că în rest e bine. Nu am văzut nici un cheag de sânge, de asta m-am temut tare. Lui i-a curs sânge pe urechi şi asta ma şocat să  nu fie ceva în interior plesnit, dar se pare că ce a plesnit a ieşit afară. Restul rănilor ce le are pe corp nu sunt aşa multe. Mă mir că îi rezista inima încă. S-a trezit de vreo jumătate de oră, recunoaşte pe toată lumea. I-am făcut câteva teste… i-am zis de tine şi că te rogi, a lăcrimat, dar important este că e conştient şi nu are leziuni interioare la cap. Restul se va vindeca în timp, la el puţin mai lent, pentru că e şi diabetic şi rănile se închid mai greu. Într-adevăr Dumnezeu a ascultat şi e în control, recunosc mâna Lui.”

Cristian Barbosu
www.harvestmetanoia.ro

Despre

Un comentariu

  1. Ce ne bucuram ca Titel a iesit din coma si, potrivit medicului Popescu, este OK. Ce mai face el? Ce mai spune tatal lui Titel? Dar doctorul Popescu? Cand vine in tara? Asteptam vesti de la voi. Va pup (virtual) pe toti!

Leave a Reply