Quantcast
Apel umanitar: Familia Boros Teodor – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Apel umanitar: Familia Boros Teodor

Vrem ca mai intâi de toate sa vă multumim şi dorim ca Bunul Dumnezeu să vă binecuvinteze !!
Suntem o familie de creştini din Teremia-Mare Jud. Timiş. Avem 9 copii din care 4 sau căsătorit sunt la casa lor nu mai sunt cu noi.Am rămas cu 5 copii acasă din care 4 merg la scoală. Fica cea mai mare a rămas acasă deorece nu am avut posibilitatea să o dăm mai departe la scoală deorece nu am avut bani să-i dam de naveta .
În urma cu 12 ani am locuit intr-o casă de stat care era foarte  şubredă şi era să se darâme pe noi . Cu mare greu am primit casa în care acuma locuim de la persoana care a locuit in casa . I sa făcut milă de noi şi ne-a sprijinit să obţinem casa de la primărie dar cu condiţie să o cumpărăm . Ne-am angajat şi eu şi soţia la fabrica la Sânniculaul-Mare am împrumutat şi eu şi soţia de la bancă banii pentru ca să putem cumpara casa .
Mulţi au vrut ca să se bage peste noi să ne scoată afară din casa dar am un copil care a avut epilepsie şi când a făcut prima convulsie şi eu am făcut un preinfarct . De atunci am început să am probleme de sănătate .Vă rog să intraţi pe pagina mea de www.facebook: Boros Teodor la poze care sunt cu starea mea de sănătate.
De 3 ani am fost restructurat din cauză că nu  am mai  făcut faţă pe postul de lucru. Am cupărat casa care am reuşit doar jumătate să o achităm până când am fost apt de muncă. A rămas şi soţia un an după mine la muncă după care s-a înbolnăvit şi ea cu bazinul că de la naşterii i s-a deplasat şi a avut probleme cu picioarel . Mergea şchiopătând,  mi sa declanşat diabetul pe bază de stres.. de necaz am probleme şi cu pancreasul nu pot să iau pastilele că fac alergie.  Nu avem ajutor de nicăieri doar 2 milioane 100 lei vechi avem venit am lucrat grădina şi aşa am mai răzbit . Soţia mai lucreză sezoniră când şi când şi mai aduce bani in casă. Doi  copii am la liceu cu navetă mi-am vândut o moară cu motor ca să am bani ca să meargă la scoală. Cele 2 fete merg in localitate la noi la şcoală . În urmă cu o luna jumate ne-a venit executorul şi ne-a dat termen ca să plătim ratele la bancă.  A fost şi la primărie să se intereseze de locuinţă şi ne-a spus că dacă nu găsim o soluţie pentru a plăti ne pun sechestru pe casă şi pe bunurii .
VĂ RUGĂM DIN TOT SUFLETUL SĂ NE INTINDEŢI O MÂNA DE AJUTOR ÎL RUGĂM PE BUNUL DUMNEZEU SĂ VĂ DEA O INIMĂ DESCHISĂ ŞI PENTRU TOT CE FACEŢI EL SĂ VĂ DEA ÎNZECIT.
ADRESA NOASTRĂ ESTE- BOROŞ TEODOR STR. GĂRII NR. 592  LOCALITATEA -TEREMIA MARE JUD TIMIŞ NR TEL 0256380412
VĂ MULŢUMIM !!!

Despre

Leave a Reply