Quantcast
Aplicația creștină care depășește TikTok, Spotify, Netflix și Instagram în AppStore – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Aplicația creștină care depășește TikTok, Spotify, Netflix și Instagram în AppStore

A fi în top 5 al App Store este cu adevărat uimitor. Lăudat să fie Dumnezeu!”

O aplicație de rugăciune creștină a trecut in fața la TikTok, Netflix, Spotify, Instagram sau chiar Google. Hallow a fost într-adevăr plasat pe a treia poziție în Topul Topului AppStore.

Întrebat de DailyWire , Alex Jones, fondatorul și CEO-ul Hallow, a dat slavă lui Dumnezeu.

“Dumnezeu face minuni. Nu ne-am gândit niciodată că am putea avea atât de mulți oameni din întreaga lume adunați împreună în rugăciune. A fi în top 5 al App Store este cu adevărat uimitor. Lăudat să fie Dumnezeu!”

Aplicația Hallow vrea să „ajute la găsirea păcii, la adâncirea relației cu Dumnezeu și la somn liniștit în fiecare noapte”. Lansat în 2018, a acumulat milioane de descărcări în 150 de țări. Anul trecut a depășit 100 de milioane de rugăciuni.

În timpul Postului Mare, aplicația și-a lansat provocarea anuală de 40 de zile , în imitarea lui Isus și a postului său de 40 de zile în deșert.

„Patruzeci de zile a umblat prin pustie. Însetat, flămând, obosit și ispitit de diavol. Și și-a continuat mersul până la jertfa Sa de dragoste pentru noi pe cruce. O jertfă pentru fiecare dintre noi. 

 Împreună ca o comunitate din întreaga lume, ne vom ruga timp de 40 de zile înainte de răstignirea și învierea lui în Duminica Paștelui.

Mai multe vedete creștine sunt angajate în această provocare. Printre ei, Mark Wahlberg , Jonathan Roumie, care îl interpretează pe Isus în serialul The Chosen , sau Jim Caviezel , care l-a interpretat pe Isus în Patimile lui Hristos .

Despre Info Crestin News

Leave a Reply