Quantcast
Apocalipsa este aproape! Mancare din bebelusi avortati,delicatesa pentru bogatanii chinezi – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Apocalipsa este aproape! Mancare din bebelusi avortati,delicatesa pentru bogatanii chinezi

Fotografii incredibile aparute pe internet socheaza o lume intreaga! Am auzit cu totii de pornirile barbare ale chinezilor in materie de alimentatie – friptura de caine, creier de maimuta sau sobolani la protap – insa asta le intrece pe toate.

Mai nou, bogatanii chinezii se “delecteaza” cu supa de fetus uman.  Un fel exclusivist, intrucat o portie costa in jur de 4000 de dolari.

Citeste si: Și-a luat soție în vârsta de șapte ani. Sharia îi permite

In supa se mai adauga si o serie de ierburi extrem de scumpe si foarte rare si o… bucate de placenta. Totul se fierbe la foc mic timp de opt ore, dupa care se serveste intr-un bol clientilor.

De ce ar consuma cineva un asemenea fel de mancare, absolut ingrozitor? Ei bine, chinezii sustin ca supa de fetus este extrem de benefica pentru intretinerea conditiei fizice si a sanatatii, ba, mai mult, are chiar proprietati afrodiziace.

Incredibil este ca “ingredientele umane” sunt procurate chiar de la parintii copiilor nenascuti contra unor sume considerabile.

Citeste si: PUTEREA SATANEI: Restaurant unde se mănâncă preparate din CARNE de OM

Despre Info Crestin News

Leave a Reply