Quantcast
Aproape 96% dintre cei ce au murit din cauza noului CORONAVIRUS in Italia, sufereau de alte boli inainte de a fi infectati – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Aproape 96% dintre cei ce au murit din cauza noului CORONAVIRUS in Italia, sufereau de alte boli inainte de a fi infectati

Asculta informatia

Aproape 96% din decesele cauzate de coronavirus in Italia au survenit la persoane cu afectiuni medicale anterioare, arata datele institutului de sanatate ISS din Italia potrivit,mediafax.ro

ISS, care publica o serie de studii privind evolutia focarului de Covid-19, a publicat o serie de date privind persoanele care si-au pierdut viata in ultimele luni.

Citeste si: Iată pe scurt de ce „PANDEMIA” de CORONAVIRUS este o înscenare

“Ultimele cifre arata ca noile cazuri si decese au un profil comun: in mare parte persoane in varsta cu boli anterioare”, a declarat seful ISS, Silvio Brusaferro, in cadrul unei conferinte de presa, vineri.

Varsta medie a celor infectati este de 62 de ani, iar aproximativ 30% dintre persoanele bolnave au sub 50 de ani.

Analiza ISS arata ca incepand cu 25 mai, doar aproximativ 1,1% din cazurile de virus au avut sub 50 de ani si peste 57% au fost de 80 de ani. Aproape jumatate din cazurile inregistrate in luna mai au fost la in centrele de ingrijire a persoanelor varstnice.

ISS arata ca 4,1% dintre persoanele care au murit din cauza Covid-19 nu au avut patologii preexistente si aproape 60% dintre victime sufereau de cel putin trei boli.

Citeste si: OMS s-a razgandit: Coronavirusul dispare incet, al doilea val nu va exista!

Peste 68% dintre cei care au murit sufereau de hipertensiune arteriala, aproximativ 30% au avut diabet si 28% au suferit de boli de inima, se arata in raportul citat de Bloomberg.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply