ARESTATĂ în fața COPIILOR. „INFRACȚIUNEA”: a numit BĂRBAT o TRANSSEXUALĂ

Asculta informatia

Kate Scottow, o britanică de 38 de ani din localitatea Hitchin, s-a trezit la ușă cu trei polițiști care au arestat-o în fața copiilor săi, o fetiță bolnavă de autism în vârstă de 10 ani și un băiețel de un an și jumătate. Femeia a fost dusă la o secție de poliție și, după ce a fost fotografiată i s-au luat amprentele și o probă ADN, a fost ținută timp de șapte ore într-o celulă. Motivul: Scottow avusese dispută pe Twitter cu o activistă „transgen”, Stephanie Hayden, căreia i se adresase cu vechiul nume de bărbat și o acuzase că nu este altceva decât un bărbat care se pretinde femeie.

Afirmația lui Scottow, care urmează un masterat în medicină legală, este absolut corectă din punct de vedere biologic: spre deosebire de un „transsexual”, un „transgen” este o persoană care se declară de sexul opus celui cu care s-a născut, fără a suferi o intervenție chirurgicală. Apelarea unui transgen pe vechiul său nume reprezintă din punct de vedere al Corectitudinii Politice o ofensă care se numește „deadnaming”.

Deși arestarea a avut loc pe 1 decembrie anul trecut, ancheta împotriva lui Kate Scottow pare să continue, de vreme ce nu i s-au restituit nici laptopul, nici telefonul mobil confiscate, scrie Daily Mail.

Poliția din comitatul Hertfordshire nu doar că a confirmat presei că arestarea a avut într-adevăr loc, dar și-a justificat măsura afirmând că „ia foarte în serios toate rapoartele privind comunicarea ostilă”. „Comunicarea ostilă” o reprezintă afirmația lui Kate Scottow că este absurd ca oamenii să se poată declara pur și simplu „de alt gen”. Considerând că acest lucru este „calomnios”, Stephanie Hayden (fost Anthony Halliday) a făcut plângere la poliție.

Ajunsă în fața instanței, Scottow a declarat că este „rezonabil” să afirmi că oamenii „nu pot, practic vorbind, săși schimbe sexul”, dar judecătorul Jason Coppel i-a interzis să se mai refere la „fosta identitate masculină” a lui Hayden.

Zilele trecute, scenaristul de sitcomuri Graham Linehan a primit din partea poliției din West Yorkshire „un avertisment verbal pentru hărțuire” pentru „deadnaming” și „misgendering” (o altă ofensă din punct de vedere al Corectitudinii Politice – atribuirea unei persoane alt gen decât cel pe care și l-a ales, chiar dacă este corect biologic) la adresa aceluiași / aceleiași Hayden.

Dosar pentru o epigramă

În ianuarie, britanicul Harry Miller, un docher de 53 de ani din Humberside, tată a patru copii, a fost informat de poliție că împotriva lui s-a deschis un dosar, după ce a redifuzat pe Twitter o epigramă ironică la adresa „transgenilor”. Aceasta conținea următoarele două versuri: „Sânii tăi sunt din silicon / Vaginul tău nu duce nicăieri”, absolut corecte din punct de vedere anatomic, dar considerate ofensatoare. Potrivit The Telegraph, poliția, care a recunoscut ancheta, i-a spus lui Miller: „Trebuie să verificăm modul în care gândești”. Pur Orwell! La câteva săptămâni după cazul Miller, poliția a avertizat-o pe Margaret Nelson, o bătrână de 74 de ani din Suffolk, să înceteze cu postările pe Twitter despre ideologia „transgen” și să șteargă unele dintre mesajele sale anterioare. În aceste postări, Nelson atrăgea atenția că teoria „genului” este o „aiureală”, o „modă” și o „mitologie”.

Sursa: evz.ro

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =