Quantcast
Argentina: Un concert de Crăciun a reunit 2.000 de oameni la Buenos Aires – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Argentina: Un concert de Crăciun a reunit 2.000 de oameni la Buenos Aires

Aproape 2.000 de oameni au participat la un spectacol despre „adevăratul Crăciun” la Buenos Aires pe 17 decembrie. În acest spectacol muzical sunt exprimate diferite culturi.

„Navidad real” („Crăciunul adevărat”) este un spectacol muzical organizat de consiliul pastorilor din orașul Buenos Aires. 1900 de oameni au participat duminică, 17 decembrie, într-un auditoriu imens. Pastorul evanghelic Osvaldo Carnival, unul dintre responsabilii acestei inițiative, a evidențiat intenția de „a pune pe Isus în centrul sărbătorii”, relatează Evangélico Digital .

Cu peste 100 de artiști pe scenă, spectatorii au putut degusta diferite stiluri muzicale și diverse expresii artistice în cult.

Această emisiune care îmbină „arta și muzica cu un mesaj de speranță” va fi difuzată pe 25 decembrie pe canalul creștin de YouTube Basileia de la ora 1 dimineața în regiunea noastră, din cauza decalajului orar.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply