Quantcast
Arheologii au găsit o fortăreață antică – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Arheologii au găsit o fortăreață anticăArheologii israelieni au descoperit o fortăreață antică de pe vremea regelui David pe Înălțimile Golan.

Construirea complexului fortificat a fost solicitată de către Împăratul din Gheşur, un aliat al regelui David, care a domnit în sudul și în centrul Înălțimii Golan cu 3.000 de ani în urmă.

Acolo s-au descoperit mai multe artefacte, printre care statuete antice și sculpturi de piatră legate de practicile religioase ale împărăției. Voluntari din comunitatea israeliană locală au ajutat la săpături.

Hagar Ben-Dov: Pentru noi, cei de la Autoritatea de Antichități din Israel, este important să facem legătura între oamenii care trăiesc lângă situl arheologic și povestea acestui loc.

Emily Jones: Biblia spune că regele David a luat de nevastă o femeie din Gheşur și împreună au avut un fiu, pe Absalom. Arheologii israelieni lucrează la conservarea sitului.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 853, difuzată la Alfa Omega TV în octombrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Despre Info Crestin News

Leave a Reply