Ariana Grande, Lady Gaga și alți 140 de artiști din industria muzicală cântă o piesă care celebrează avortul și susține organizația transnațională Planned Parenthood

Asculta informatia

Dacă mai era nevoie de vreo dovadă că giganul Planned Parenthood nu are nevoie de bani din taxelele contribuabililor, este suficient să ne uităm la unii dintre cei mai bogați și mai privilegiați oameni din lume. În weekendul trecut, o mulțime de vedete de la Hollywood și-au unit forțele cu unii dintre cei mai bogați oameni din America pentru a susține campania gigantului din industria avorturilor, campanie intitulată „Bans Off My Body” (în traducere: jos interdicțiile de pe corpul meu).

140 de artiști din industria muzicală au filmat pentru o reclamă care va face parte din campanie, conform publicației Broadway World. Ei susțin că legile pro-life care au fost votate în unele state americane reprezintă „o restricție draconică față de reproducerea și libertatea reproductivă.”

Printre aceste acte legislative se numără legi care privesc consimțământul în cunoștință de cauză, legi care protejează copilul nenăscut, după ce au fost detectate bătăile inimii, legi care reglementează funcționarea clinicilor de avort, și legi care cer ca părinții să fie consultați atunci când o adolescentă sub 18 ani vrea să facă un avort.

Printre muzicienii care luptă împotriva legilor pro-viață se numără Ariana Grande, Lady Gaga, Beck, Billie Eilish, Bon Iver, John Legend, Nicki Minaj, Demi Lovato, G-Eazy, HAIM, Troye Sivan, Macklemore, Hayley Kiyoko, Megan Thee Stallion, Miley Cyrus, Kacey Musgraves, Carole King, Dua Lipa, Meghan Trainor, LIZZO și alții.

Artiștii le cer celor care le urmăresc conturile de social media să acționeze împotriva acestor legi care apără viața, să semneze o petiție națională care să ceară abrogarea acestor legi. Scopul lor este să strângă o jumătate de milion de semnături până la aniversarea deciziei în cazul Roe v. Wade, în ianuarie 2020. Decizia Roe v. Wade a fost cea care a dus la prăbușirea legilor care apărau viața copilului nenăscut, în Statele Unite.

Sursă: Lifenews.com via https://stiripentruviata.ro

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *