Quantcast
Armata americana ucide in numele lui Iisus – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Armata americana ucide in numele lui Iisus

Asculta informatia

Un nou scandal international de proportii este pe cale sa izbucneasca, dupa ce o firma de armament din S.U.A. a produs arme de foc destinate teatrelor de lupta din Irak si Afganistan. Pana aici nimic deosebit, cu precizarea ca noile pusti, mitraliere si lunete sunt inscriptionate cu versete din Noul Testament, fapt ce alimenteaza retorica gruparilor islamiste cu privire la atacurile si motivatiile “Cruciatilor” moderni.

Firma Trijicon, producatoare si furnizoare de materiale militare pentru armata americana, a livrat unitatior combatante din Irak si Afganistan mai multe lunete de mare precizie incriptionate cu pasaje biblice. Trijicon are contracte anuale de peste 660 milioane $ pentru a produce peste 800.000 de lunete.

Scandalul a fost declansat in momentul in care lunetele au fost folosite in sedintele de antrenament ale soldatior irakieni si afgani care lupta de partea Coalitiei conduse se S.U.A., soldatii de religie musulmana reclamand ca au ajuns sa foloseasca arme cu mesaje biblice.

O serie de lunete au fost incriptionate cu codul 2COR4:6, care face trimitere directa la capitolul biblic II Corinteni, versetul 4:6 “Fiindcă Dumnezeu, Care a zis: “Strălucească, din întuneric, lumina” – El a strălucit în inimile noastre, ca să strălucească cunoştinţa slavei lui Dumnezeu, pe faţa lui Hristos “.

Alta inscriptie cuprinde citate din Apocalipsa si Evangheliile dupa Matei si Ioan, trimitand spre persoana Mantuitorului ca “Lumina a Lumii”, dupa cum sugereaza lunetele din clasa JN8:12: “Eu sunt Lumina lumii; cel ce Îmi urmează Mie nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieţii”.

Tom Munson, directorul de vanzari si marketing pentru Trijicon a declarat presei ca: « Incriptiile stau foarte bine acolo unde le este locul, firma noastra producand intotdeauna lunete cu mesaje biblice. Nu vad nimic gresit sau ilegal in aceste masura ». Pe de alta parte, oficiali din cadrul U.S. Army si Marine Corps, au declarat ca nu stiau nimic de inscriptii, urmand sa dezbata daca le vor mentine sau le vor sterge. “Este foarte grav, este o greseala impardonabila, violeaza Constitutia si incalca o serie de legi federale. Genul acesta de provocari permite mujahedinilor, talibanilor si miscarii Al Qaeda sa acuze ca musulmanii sunt impuscati cu armele lui Iisus”, acuza Michael Weistein de la Military Religious Freedom Foundation, o organizatie americana care militeaza pentru separarea Bisericii de Stat in armata.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply