Armata israeliană a folosit tancuri pentru a marca Steaua lui David pe terenul de antrenament al luptătorilor grupării teroriste Hamas

Asculta informatia

Armata israeliană a folosit tancuri pentru a marca Steaua lui David pe terenul de antrenament al luptătorilor grupării teroriste Hamas din orașul Gaza.

Tancurile pot fi văzute făcând curse pe o fâșie de pământ cu steaguri ale Israelului, apoi scot fum albastru și alb pe măsură ce este afișat simbolul, scrie Daily Mail.

Demonstrația, realizată de luptători din Brigada Golani în avanpostul Kativa, a făcut parte dintr-o ceremonie în memoria camarazilor căzuți de la începutul războiului, potrivit purtătorului de cuvânt al IDF, Daniel Hagari, care a postat videoclipul pe X.

Hagari a scris: „În terenul de paradă al avanpostului „Kativa” din inima orașului Gaza, unde au fost antrenați teroriști ai organizației teroriste Hamas, luptătorii din batalioanele 13 și 51 ale Brigăzii Golani au organizat o ceremonie de luptă în memoria tovarăşilor lor căzuţi în lupte de la începutul conflictului“.

El a mai menționat că IDF și Brigada Golani ajută familiile îndoliate în această perioadă dificilă și că, la sfârșitul războiului, comandanții și luptătorii vor continua să asiste rudele celor care au murit.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply