Quantcast
Armata israeliană se pregătește pentru un posibil atac – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Armata israeliană se pregătește pentru un posibil atac

Citând înalți oficiali israelieni anonimi, CBN raportează că armata israeliană ia măsuri preventive de apărare, deoarece anticipează „o perioadă foarte sensibilă” înainte de 20 ianuarie, când o potențială administrație Biden ar putea intra în Casa Albă.

Pregătirile nu sunt determinate de existența unor informații sau evaluări, conform cărora președintele Donald Trump ar putea ordona o lovitura militară împotriva Iranului.

În ultimele două săptămâni, ministrul apărării Benny Gantz a vorbit de două ori cu Christopher Miller, secretarul interimar al apărării al lui Trump, se arată în raport. Duminică, premierul israelian Benjamin Netanyahu s-a întâlnit cu prințul moștenitor arab saudit Mohammed bin Salman, iar Iranul a fost unul dintre principalele puncte de pe ordinea de zi.

Între timp, Comandamentul Central al SUA a anunțat că SUA au desfășurat rapid câteva bombardiere grele B-52 în regiune „pentru a descuraja agresiunea și a-i liniști pe partenerii și aliații SUA”. Miscarea extrem de neobișnuită a administrației Trump este văzută ca o amenințare de către Iran.

Sursă: CBN via alfaomega.tv

Despre Info Crestin News

Leave a Reply