Quantcast
Artista de tatuaje Kat von D a fost botezată la un an după ce a renunțat la vrăjitorie și ocultism – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Artista de tatuaje Kat von D a fost botezată la un an după ce a renunțat la vrăjitorie și ocultism

În iulie 2022, ea a renunțat la vrăjitorie și la ocultism. Un an și jumătate mai târziu, celebra artistă de tatuaj și machiaj Kat von D a fost botezată în Statele Unite. Cu toate acestea ea regretă că unii creștini cred că este doar pentru asi mai  face publicitate.

Acum își arată cu mândrie noua credința. Născută în Mexic, artista Kat von D în vârstă de 41 de ani a fost botezat la începutul lunii octombrie în Biserica Baptistă din Vevay (Indiana, Statele Unite), potrivit Faithwire . Ea însăși a distribuit un videoclip cu acest moment pe 3 octombrie pe contul ei de Instagram, urmarit de 9,5 milioane de abonați.

„Botezul este extrem de frumos și este un pas foarte mare pentru mine. A fost una dintre cele mai importante zile din viața mea”, a mărturisit ea. De asemenea, cântăreață într-un cor, Katherine von Drachenberg cu numele ei adevărat a renunțat la ocultism și vrăjitorie în 2022.

Deși o mare parte dintre adepții ei nu sunt creștini, ea se aștepta să primească multe critici. „Adevărul este că botezul meu este o demonstrație publică, le spun oamenilor că nu mi-e rușine de credința mea”, a spus artista.

Cu toate acestea spre marele său regret mai mulți oameni care s-au identificat ca fiind creștini au fost surprinși de botezul ei crezând că este o cascadorie mediatică.

„A fost trist să văd aceste judecăți critice din partea credincioșilor. Nu este creștinește să judeci oamenii. , a spus ea uimită.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply