Quantcast
Artişti din SUA în concert la Biserica Neagră din Braşov – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Artişti din SUA în concert la Biserica Neagră din Braşov

Cel de-al doilea concert al Stagiunii estivale de orgă 2012 de la Biserica Neagră va fi susţinut marţi seara de primii invitaţi de peste hotare, şi anume de Corul Liceului Eastern Mennonite din Virginia, SUA, sub conducerea dirijorului Jay Hartzler.


Ca parte a turneului pe care corul îl desfăşoară în Europa sub titlul “Numele lui Dumnezeu”, concertul din Biserica Neagră va reflecta prin repertoriul sacru, ce se întinde pe mai mulţi ani şi stiluri muzicale, referinţele biblice folosite de diferiţi compozitori pentru a-l descrie pe Dumnezeu, se arată într-un comunicat transmis AGERPRES de organizatorii evenimentului.

În ultimii 30 de ani, Eastern Mennonite High School Touring Choir a realizat turnee şi a cântat în SUA, Canada, Puerto Rico, precum şi în 23 de state din Europa, participând la numeroase festivaluri corale internaţionale. În cei aproape 40 de ani de predare, dirijorul Jay Hartzler a coordonat şi a jurizat festivaluri din Virginia, Ohio, Indiana şi Pennsylvania, se mai arată în comunicatul de presă.

Stagiunea estivală de orgă de la Biserica Neagră se desfăşoară din luna iunie până în luna septembrie incluzând mai multe spectacole cu formaţii şi solişti din ţară şi din străinătate. Biletul de intrare la concerte costă 8 lei şi poate fi procurat în ziua concertului de la intrarea în Biserica Neagră.

agerpres.ro

Despre

Leave a Reply