Quantcast
Asia Bibi se află în stare gravă: „Aproape de moarte” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Asia Bibi se află în stare gravă: „Aproape de moarte”

După şase ani de la condamnare pentru blasfemie, Asia Bibi, rămâne în închisoare. Potrivit rapoartelor oferite de Asociaţia Creştinilor Britanici-Pakistanezi, aceasta se află în stare gravă şi este aproape de moarte, anunţă Crossmap.com

Familia femeii spune că aceasta se află în stare gravă, nu se mai poate deplasa, suferă o hemoragie intestinală, vomită sânge şi are nevoie urgentă de asistenţă medicală.

6a00e54ecc4281883301a3fcdf772b970b

Mai multe organizaţii creştină luptă din 2010 pentru eliberarea Asiei Bibi în vârstă de 50 de ani, dar toate eforturile partenerilor internaţionali nu pot influenţa decizia justiţiei din Pakistan.

Primarul Parisului deja s-a oferit să cazeze familia Bibi, dacă Asia va fi eliberată, pentru că ar fi prea periculos pentru ei să rămână în Pakistan. Papa Francisc s-a întâlnit cu familia Bibi și i-a promis că-i va sprijini în rugăciune.

Wilson Chowdhry, un membru al Asociaţiei Creştinilor britanici-pakistanezi a declarat: „De ceva vreme ni s-a spus că a fost creat un moratoriu în privința sentinței la moarte din cauza presiunilor din partea donatorilor vestici, dar s-a sfârșit destul de repede. Chem ca guvernul englez, împreună cu guvernul Pakistanului să pună capăt acestui joc de moarte și să o elibereze pe Asia Bibi și să o lase pe ea și pe familia ei să plece în siguranță” a declarat membrul asociaţiei născut în Pakistan.

Asia Bibi este o femeie creştină în vârstă de 50 de ani, care a fost condamnată la moarte pentru blasfemie. Executarea este amânată deja de şase ani de presiunile ONG-urilor creştine şi Guvernele altor state.

Sentinţa pentru Asia Bibi a fost dată în noiembrie 2010 în urma acuzaţiilor aduse de un grup de femei musulmane, care i-au interzi să bea cu ele din aceeaşi fântână. Condamnata neagă acuzaţiile. Autorităţile pakistaneze au ignorat apelurile şi protestele internaţionale prin care mii de creştini au cerut eliberarea Asiei Bibi. Asemenea condamnări la închisoare şi chiar moarte sunt des întâlnite în Pakistan.

Vă îndemnăm să vă rugaţi în continuare pentru protecţia fizică, emoţională şi sprituală a Asiei Bibi şi pentru familia ei. Rugaţi-vă ca Domnul să le protejeze credinţa şi să folosească suferinţa lor pentru mântuirea altor oameni.

Sursa: www.stiricrestine.ro

Despre

Leave a Reply