Asistent medical din Constanța a decedat la scurt timp după ce fusese vaccinat anti-Covid-19

Asculta informatia

Un asistent medical din Constanța a decedat la scurt timp după ce fusese vaccinat anti-Covid-19. Imediat cum a simțit că îi este rău, bărbatul a chemat o ambulanță pentru a fi transportat la spital.

Și-a pierdut viața în noaptea de marți spre miercuri, după ce luni i se administrase vaccinul împotriva Covid-19, informează Antena3. Dintr-o dată, bărbatul a început să aibă dureri toracice insuportabile, motiv pentru care a sunat imediat la Ambulanță pentru a fi ajutat.

Colegii săi s-au prezentat de urgență la domiciliul acestuia și l-au preluat pentru a fi transportat la spital. Din păcate, bărbatul a murit în drum către unitatea medicală.

Rezultatul necropsiei arată că bărbatul a suferit un infarct. 

Acesta ar fi primul caz de deces al unui cadru medical din România, după administrarea vaccinului de la Pfizer. La începutul anului, o asistentă medicală din Portugalia a murit subit la două zile după ce a fost vaccinată anti covid 19.Cauzele exacte ale decesului nu au fost încă stabilite, dar autoritățile medicale  speră că vor fi stabilite în timpul autopsiei.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 2 =