Atac aerian israelian asupra unor poziţii ale grupării Jihadul Islamic din Siria

Asculta informatia

Armata israeliană a anunţat luni că avioane de luptă au lansat atacuri asupra unor poziţii ale grupării Jihadul Islamic din Siria, după ce organizaţia şi Israelul au dus un schimb de rachete în jurul Fâşiei Gaza, scrie Reuters via news.ro

Într-un comunica a fost anunţat că forţele israeliene „au lovit ţinte ale Jihadului Islamic de la sud de Damasc”, pe lângă „zeci” de ţinte din Fâşia Gaza.

Citeste si: Telefoanele soldaţilor israelieni piratate de agentii Hamas folosind conturi false de fete pe Facebook şi Instagram

Anunţul a venit la scurt timp după ce presa siriană de stat a transmis că au fost interceptate „ţinte ostile” deasupra capitalei siriene, Damasc.

Noua rundă de ostilităţi a început duminică. Israelul a spus că trupele sale au ucis un membru al grupării Jihadul Islamic care încerca să pună explozibil în apropierea unui gard de la graniţa cu Fâşia Gaza.

Citeste si: Cum a fost vândut în Israel Chivotul Sfânt dispărut de la Sinagoga din Siret

Autorităţile sanitare palestiniene au spus că doi palestinieni au fost răniţi de forţele israeliene care au tras asupra unui grup care a încercat să se apropie d zonă, pentru a recupera trupul celui ucis.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply