Quantcast
Atac armat la o „MEGA-BISERICA”- Atacatorul a deschis focul între două slujbe religioase – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Atac armat la o „MEGA-BISERICA”- Atacatorul a deschis focul între două slujbe religioase

Două persoane, dintre care un băieţel de cinci ani, au fost rănite de o femeie care a deschis focul, înainte de a fi împuşcată, în uriaşa biserică din Texas a celebrului pastor şi teleevanghelist Joel Osteen, informează agențiile AFP și Reuters, citate de Agerpres.

Înarmată cu o puşcă şi însoţită de un copil, atacatoarea a intrat în jurul orelor 14.00 (20.00 GMT) în biserică, o fostă sală de evenimente sportive cu o capacitate de 16.800 de locuri, a declarat într-o conferinţă de presă şeful poliţiei din Houston, Troy Finner.

Femeia a început să tragă, dar poliţişti în timpul liber aflaţi la faţa locului au răspuns rapid şi au ucis-o, a adăugat el. Un copil de cinci ani este „în stare critică” la spital, iar un bărbat de aproximativ cincizeci de ani a fost împuşcat într-un picior, a continuat şeful poliţiei.

Atacul a avut loc între două slujbe religioase, chiar înainte de începerea slujbei în spaniolă, a declarat pastorul Osteen, 60 de ani, ale cărui predici transmise în direct la televiziune sunt urmărite de milioane de persoane în fiecare săptămână.

Osteen s-a declarat „bulversat” de atacul armat. „Nu îmi pot imagina dacă acest lucru s-ar fi întâmplat în timpul slujbei de la 11 dimineaţa”, a spus el într-o conferinţă de presă, adăugând că se va ruga pentru victime şi pentru atacatoare.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply